ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για λίστα Λαγκάρντ και υποβρύχια

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για λίστα Λαγκάρντ και υποβρύχια

Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ με προεκλογικό χαρακτήρα και στο βάθος τη …λίστα Λαγκάρντ.

Συγκεκριμένα, με αφορμή δημοσιεύματα εναντίον του Αλέκου Φλαμπουράρη και την αντίδραση της ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία γίνεται λόγος για «ενορχηστρωμένη επίθεση ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ με πρόσχημα την επαγγελματική ιδιότητα Φλαμπουράρη» και για αντιπερισπασμό, ώστε να καλυφθεί η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.».

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνεται: «Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε μάρτυρες μιας ενορχηστρωμένης επίθεσης ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ με πρόσχημα την επαγγελματική ιδιότητα του Αλ.Φλαμπουράρη».

«Αντί η ΝΔ να κρατήσει αποστάσεις από αυτήν την άθλια προσπάθεια συκοφάντησης ενός πολιτικού προσώπου που απάντησε με δημόσια έγγραφα και ντοκουμέντα, συντάσσεται με τον κίτρινο Tύπο, δημιουργώντας εύλογα ερωτηματικά για το ρόλο της σε αυτήν την επιχείρηση σπίλωσης. Πρόκειται ξεκάθαρα για μια προσπάθεια αντιπερισπασμού και συγκάλυψης των εγκληματικών της ευθυνών αναφορικά με τη λίστα Λαγκάρντ αλλά και την υπόθεση των υποβρυχίων. Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται» αναφέρεται.

Απαντώντας η ΝΔ καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να ασχοληθεί με τη «λίστα Τσίπρα»: «Καλά θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός από τη λίστα Λαγκάρντ να ασχοληθεί και με τη λίστα Τσίπρα.Σε ό,τι αφορά το θέμα των υποβρυχίων μπορεί να ενημερωθεί από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ που διόρισε ο κ. Τσίπρας μέσα στη νύχτα».

Σχετικές ειδήσεις