ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Από αύριο ξεκινάμε νέα προσπάθεια με τον Αλέξη Τσίπρα (vid)

Καμμένος: Από αύριο ξεκινάμε νέα προσπάθεια με τον Αλέξη Τσίπρα (vid)

Το σχηματισμό κυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ «από αύριο» προανήγγειλε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος,στη δήλωσή του μετά το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Ο λαός έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στο αύριο. Αποφάσισε ότι από εδώ και πέρα δεν θα παρέχεται ασυλία και προχωράμε με ενωμένους τους Έλληνες στη νέα ημέρα», ανέφερε ο κ. Καμμένος.

«Προχωράμε στη νέα διακυβέρνηση που έχει στόχο την έξοδο από την κρίση. Παρά τον ανελέητο πόλεμο που δεχθήκαμε, ακόμα μία φορά οι πολίτες μας όρισαν ως εγγυητές της σταθερότητας του τόπου», πρόσθεσε.

«Από αύριο το πρωί με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα θα προχωρήσουμε σε μία κυβέρνηση που θα βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια. Η ανάπτυξη θα έρθει. Κάναμε πραγματικότητα την εθνική συμφιλίωση. Το χθες τελείωσε. Δεν θα καταφέρουν να μας κερδίσουν με τη διχόνοια. Θα ενωθούμε», σημείωσε ο κ. Καμμένος, τονίζοντας ότι «η Ελλάδα ξεκινάει μία νέα μέρα και νέα πορεία».

Επιπλέον, ο κ. Καμμένος ευχαρίστησε τους πολίτες που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης απέναντι σε «πληρωμένους δολοφόνους – δημοσκόπου» που έδειχναν τους ΑΝΕΛ εκτός Βουλής.

«Γνώριζαν τα αποτελέσματα αλλά προσπάθησαν να προστατεύσουν τους νταβατζήδες του συστήματος που τους πλήρωναν», σημείωσε ο κ. Καμμένος.

Παράλληλα, με αναφορές στη διαφθορά, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι «το πάρτι τελείωσε».

«Με τον Αλέξη Τσίπρα επικοινωνήσαμε και επικοινωνούμε και από αύριο το πρωί θα ξεκινήσουμε μία νέα προσπάθεια», κατέληξε, επιβεβαιώνοντας τη νέα συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Διαβάστε στο Newsbomb.gr όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2015 Σεπτέμβριος – Εθνικές Βουλευτικές

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2015

Σχετικές ειδήσεις