ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάγκαλος: Τανκ στις τράπεζες, εάν φεύγαμε από το ευρώ

Πάγκαλος: Τανκ στις τράπεζες, εάν φεύγαμε από το ευρώ
«Βλάκες» χαρακτηρίζει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος όλους όσοι διακινούν προτάσεις εξόδου της χώρας μας από το ευρώ..

«Βλάκες» χαρακτηρίζει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος όλους όσοι διακινούν προτάσεις εξόδου της χώρας μας από το ευρώ.

«Μπορεί να είναι αναλυτές, πανεπιστημιακοί καθηγητές και οικονομολόγοι, αλλά και μόνο που το λένε συνιστά τεράστια βλακεία» σημειώνει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα El Mundo.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης η επιστροφή στη δραχμή θα σήμαινε ότι την επόμενη μέρα οι τράπεζες θα περικυκλώνονταν από τρομοκρατημένους ανθρώπους που θα προσπαθούσαν να αποσύρουν τα χρήματά τους.

Την ίδια ώρα, προσθέτει ο κ. Πάγκαλος, ο στρατός θα έβγαζε στους δρόμους τανκ για να τις προστατέψει, καθώς δεν θα υπήρχε αρκετή αστυνομία.

Κατά τα άλλα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης υποστηρίζει πως το Μεσοπρόθεσμο θα ψηφιστεί τελικά χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες.

«Βλέπει», πάντως δυσκολίες στην ψήφιση του Εφαρμοστικού νόμου και τις ιδιωτικοποιήσεις, καθώς δεν αποκλείει βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να καταψηφίσουν τα σχετικά νομοσχέδια.