ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νικολόπουλος: Εγώ γύψο στη γλώσσα μου δεν βάζω!

Νικολόπουλος: Εγώ γύψο στη γλώσσα μου δεν βάζω!

Την πρόθεσή του να μην είναι υποψήφιος για τη θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής, ανακοίνωσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νίκος Νικολόπουλος, επισημαίνοντας μάλιστα ότι κάτι τέτοιο δεν το επιτρέπει ούτε ο Κανονισμός.

Με αφορμή τις νέες διαρροές περί μη εκλογής του στη θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής, ο βουλευτής Αχαΐας έδωσε διευκρινίσεις για το θέμα, τονίζοντας πως η συγκεκριμένη θέση τού προτάθηκε από τις ηγεσίες των δύο κομμάτων και δεν την ζήτησε, ενώ όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε «εγώ γύψο στην γλώσσα μου πάντως δεν βάζω».

«Η συγκεκριμένη θέση μού προτάθηκε από τις ηγεσίες των δύο κομμάτων και δεν τη ζήτησα. Και η πρόταση στηριζόταν σε τροποποίηση του κανονισμού της Βουλής», ανέφερε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας επίσης πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται και να υπερασπίζεται πολιτικά το δικαίωμα του λαού να βγει από τα αδιέξοδα και τα μνημόνια.

«Δεν παραβαίνω την εντολή που πήραμε», κατέστησε ακόμα σαφές, αναφέροντας πως «προφανώς κάποιοι επιμένουν να παριστάνουν τους "μπαλαδόρους της πολιτικής", μην κατανοώντας ότι μετά από 30 χρόνια στην πολιτική δεν τρώω εύκολα "γκολ"».

Αναλυτικά στη δήλωση του κ. Νικολόπουλου αναφέρεται:

«Προφανώς κάποιοι επιμένουν να παριστάνουν τους “μπαλαδόρους της πολιτικής», μη κατανοώντας ότι μετά από 30 χρόνια στην πολιτική δεν τρώω εύκολα “γκολ”. Δυστυχώς, δεν μπορώ να καθησυχάσω εγώ τους φόβους τους για τη συνοχή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε για όποια άλλα προβλήματα τους απασχολούν.

Σε συνέντευξη που έδωσα (στον ρ/σ «Παραπολιτικά) το πρωί της Δευτέρας μίλησα ήδη για το θέμα και τόνισα πως αρνούμαι να γίνω μπαλάκι μεταξύ Κουμουνδούρου και Χαροκόπου, προλέγοντας ότι χρειάζεται τροποποίηση του κανονισμού της Βουλής ώστε το πλειοψηφών κόμμα να με προτείνει για την θέση του αντιπροέδρου, αλλά και προβλέποντας τα όσα επακολούθησαν. Επίσης τόνισα - και το επαναλαμβάνω – ότι η συγκεκριμένη θέση μου προτάθηκε (από τις ηγεσίες των δύο κομμάτων) και δεν τη ζήτησα. Και η πρόταση στηριζόταν σε τροποποίηση του κανονισμού της Βουλής, που μάλιστα είχε προαναγγελθεί από την εκπομπή "ΑΝΑΤΡΟΠΗ" του Mega Channel».

ΥΓ: Να είναι βέβαιοι όλοι πάντως, προσωπικά θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και να υπερασπίζομαι πολιτικά το δικαίωμα του λαού να βγει από τα αδιέξοδα και τα μνημόνια. Δεν παραβαίνω την εντολή που πήραμε. Και ελπίζω να μην την παραβεί ούτε και η κυβέρνηση, στην οποία θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης. Γιατί μία άλλη κυβέρνηση, πριν λίγα χρόνια, παρέβη τα Ζάππεια και την εντολή που πήρε και όλοι ξέρουν πως τότε δεν με κράτησαν ούτε οι θέσεις, ούτε οι τιμές και τα οφίτσια…

Εγώ "γύψο στην γλώσσα μου" πάντως δεν βάζω!!!» .

Σχετικές ειδήσεις