ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν έκατσα στα... τέσσερα σε Καραμανλή-Σαμαρά, θα καθίσω σε Τσίπρα-Καμμένο;»

«Δεν έκατσα στα... τέσσερα σε Καραμανλή-Σαμαρά, θα καθίσω σε Τσίπρα-Καμμένο;»

Αιχμηρή κριτική κατά των κυβερνητικών εταίρων άσκησε ο επικεφαλής του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο κ. Νίκος Νικολόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ ξεκαθάρισε ότι θα ψηφίσει τις προγραμματικές δηλώσεις αφήνοντας όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ψηφίσει τους εφαρμοστικούς.

Ο κ. Νικολόπουλος είπε ότι δεν είχε ζητήσει να γίνει υπουργός ενώ διέψευσε ότι θα αποχωρήσει από την ΚΟ την Ανεξάρτητων Ελλήνων, αποκλείοντας το ενδεχόμενο επιστροφής στη ΝΔ.

«Να επιστρέψω στην μεταλλαγμένη ΝΔ; Δεν φεύγω από τους ΑΝΕΛ», είπε και πρόσθεσε «Δεν ζήτησα να γίνω υπουργός. Τα ΜΜΕ με εμφάνισαν σαν ζήτουλα».

Ο κ. Νικολόπουλος μεταξύ άλλων είπε: «Δεν κάθισα στα τέσσερα στον Καραμανλή και τον Σαμαρά. Θα κάτσω τώρα στον Τσίπρα και τον Καμμένο;» κα πρόσθεσε για την υπουργοποίησή του: «Βεβαίως δυσαρεστήθηκα. Έχω αυτοεκτίμηση, δεν θα μπορούσα να είμαι μισοκακόμοιρος»

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ αναφέρθηκε επίσης και στο θέμα το οποίο είχε δημιουργηθεί με ένα ηλεκτρονικό του τιτίβισμα κατά του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου ζητώντας να σταματήσει επιτέλους αυτή η συζήτηση. «Έχω πει πολλάκις ότι ήταν ένα ατυχές σχόλιο. Έχω ζητήσει συγνώμη και έχω στείλει και γράμμα στον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου.

Σχετικές ειδήσεις