ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτόνομη πορεία ανακοινώνει ο Νίκος Νικολόπουλος

Αυτόνομη πορεία ανακοινώνει ο Νίκος Νικολόπουλος

Την αυτόνομη πορεία του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος ανακοίνωσε μέσω Twitter ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νίκος Νικολόπουλος.

Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό: «Είναι οριστικό! Αποφασίσαμε την αυτόνομη πορεία του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος. Αύριο στις 12.00 περισσότερα».

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι στις 12:00 το μεσημέρι η Πολιτική Επιτροπή του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος «θα παρουσιάσει τις αποφάσεις της 5ης Εθνικής Συνδιάσκεψης για τη νέα αυτόνομη και αδέσμευτη πορεία του κόμματος, στην Βουλή και στην κοινωνία, χωρίς αποχρωματισμούς και συμβιβασμούς... Χωρίς εκπτώσεις και παραλλαγές».

Θυμίζουμε ότι ο κ. Νικολόπουλος είχε εκφράσει έντονα τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση του πρωθυπουργού να μην τον εντάξει στο νέο κυβερνητικό σχήμα, με επιστολή που είχε στείλει προς τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο στα τέλη Σεπτεμβρίου.

«Σε προσωπικό επίπεδο, μου είναι αδύνατο να παρακολουθώ ένα νέο "σίριαλ" που με προσβάλλει και θίγει την 26χρονη πολιτική διαδρομή μου, τον κοινό μας αγώνα, τα στελέχη και μέλη του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και τους δεκάδες χιλιάδες έντιμους και αγωνιστές ψηφοφόρους των ΑΝΕΛ», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην επιστολή του.

Σχετικές ειδήσεις