ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: «Αυτή τη μάχη πρέπει να την κερδίσουμε»

Μητσοτάκης: «Αυτή τη μάχη πρέπει να την κερδίσουμε»

Στην ομιλία του ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το βασικό αξιακό πλαίσιο της Νέας Δημοκρατίας που είναι ελευθερία και αλληλεγγύη και τις συγκεκριμένες πολιτικές που απορρέουν από αυτές τις δυο αξίες. «Πρέπει να πούμε στην κοινωνία σήμερα ότι η Νέα Δημοκρατία έχει ένα σοβαρό, συγκεκριμένο εναλλακτικό σχέδιο για την έξοδο της χώρας από την κρίση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο υποψήφιος Προέδρος της Νέας Δημοκρατίας, μπροστά σε εκατοντάδες φίλους και υποστηρικτές του τόνισε «Θέλω να τη δώσουμε μαζί. Από την αρχή. Μάχη για την ανασύνταξη της παράταξης. Μάχη για το μέλλον του τόπου. Γι΄ αυτό την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, θέλω να με ψηφίσεις».

Παράλληλα, ο υποψήφιος Πρόεδρος του Κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επιτέθηκε στην Κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, επισημαίνοντας ότι «έχουμε να κάνουμε με Κυβέρνηση ερασιτεχνών». Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στην επιβολή φόρου 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση, τονίζοντας ότι πρόκειται για ιδεολογική εμμονή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, που «βάλλει εναντίον της ιδιωτικής εκπαίδευσης».

Σχετικές ειδήσεις