ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγρια κόντρα Απ. Κακλαμάνη-Τσίπρα

Άγρια κόντρα Απ. Κακλαμάνη-Τσίπρα
Ένταση επικράτησε στη Βουλή κατά τη συζήτηση του Εφαρμοστικού Νόμου μεταξύ του πρόεδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ..

Ένταση επικράτησε στη Βουλή κατά τη συζήτηση του Εφαρμοστικού Νόμου μεταξύ του πρόεδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και του πρώην προέδρου της Βουλής Απόστολου Κακλαμάνη

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση για οργανωμένο σχέδιο όσον αφορά στα εκτεταμένα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας. Έκανε λόγο για πογκρόμ βίας , γνωστοποιώντας ταυτόχρονα πως θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για τη στάση της ΕΛ.ΑΣ στα επεισόδια.

Ο πρόεδρος του Συνασπισμού κατήγγειλε επίσης ότι, το βράδυ της Τετάρτης έγινε αντιδημοκρατική εκτροπή και κατάλυση της Δημοκρατίας.

Ο κ. Τσίπρας απευθυνόμενος στον κ. Κακλαμάνη είπε ότι:«Κανείς εδώ δεν έχει το ακαταλόγιστο να λέγει και να πράττει… Ντροπή σας αυτογελοιοποιήστε με αυτά που κάνετε. Ο Κακλαμανης βρίσκεται εκτός εαυτού…».

«Είστε ανάγωγος» του ανταπάντησε ο έμπειρος πολιτικός και συμπλήρωσε «ανύποπτος πέρυσι περνούσα από Πανεπιστημίου με σπάσανε στο ξυλο και δεν βρήκε μια κουβέντα να πει ο Τσίπρας…»