ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας θα λογοδοτήσει για τη ζημιά που έκανε στη χώρα

Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας θα λογοδοτήσει για τη ζημιά που έκανε στη χώρα

Από τα Ιωάννινα, δεσμεύθηκε γι’ αυτό -στην περίπτωση που εκλεγεί αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας- ο υποψήφιος για την προεδρία, Άδωνις Γεωργιάδης.

Κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδωσε ην Κυριακή (1-1-2015) ο Άδωνις Γεωργιάδης διεμήνυσε στον πρωθυπουργό: «Θέλω να πω στον κ. Τσίπρα μία κουβέντα. Καταλαβαίνω γιατί κάθε μέρα με στοχοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Καταλαβαίνω, γιατί ο ίδιος έβγαλε ανακοίνωση προχθές εναντίον μου από το Γραφείο Τύπου του, γιατί μίλησαν εναντίον μου ο κ. Τσακαλώτος στην Βουλή, ο κ. Σταθάκης και δεν ξέρω πόσοι άλλοι, που δεν πρόλαβα να παρακολουθήσω. Είμαι τελείως βέβαιος ότι, δεν θέλει καθόλου ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ να εκλεγώ αρχηγός στην ΝΔ. Και θέλω να τους πω, λοιπόν, πως έχουν απόλυτο δίκιο. Πρέπει να κάνουν τα πάντα για να μην εκλεγώ αρχηγός στην ΝΔ, γιατί εάν εκλεγώ δεσμεύομαι, ότι ο κ. Τσίπρας θα λογοδοτήσει για την ζημιά που έκανε στην χώρα».

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Αδωνι Γεωργιάδη, το «φάντασμα» του Grexit, έχει επανέλθει στα ευρωπαϊκά έντυπα και τις ευρωπαϊκές συζητήσεις και τόνισε πως : «Αν αποτύχουμε αυτήν την φορά, δεν θα υπάρξει νέα ευκαιρία».

Για τον υποψήφιο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά ότι «το να κερδίζεις την εξουσίας λέγοντας ψέματα, δεν σε σώζει». Τόνισε μεταξύ άλλων πως: «Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, παραπαίει… Μπροστά του έχει να ψηφίσει μέτρα, όχι απλώς αντίθετα με το προεκλογικό του πρόγραμμα και την φιλοσοφία του κόμματός του, αλλά είναι επαχθή και επονείδιστα, για να χρησιμοποιήσω μία παλιά έκφραση της κ. Κωνσταντοπούλου».

Σε ότι αφορά στην εκλογική μάχη στη Νέα Δημοκρατία, ισχυρίστηκε πως ο ίδιος τουλάχιστον «το είδε σαν μια γιορτή και μια ευκαιρία της Δημοκρατίας». Επιτακτική κατά τον ίδιον, η αναδιοργάνωση της ΝΔ και το συντομότερο δυνατόν η ισχυροποίησή της.

Παράλληλα, ο Αδωνις Γεωργιάδης επιμένει –και με επιστολή του στον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Ανδρέα Παπαμιμίκο- στην διεξαγωγή τηλεμαχίας μεταξύ των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας.

«Είναι αδιανόητο να υποκρινόμαστε ότι φοβόμαστε για την ενότητα του κόμματος εάν βρεθούμε οι τέσσερις και μιλήσουμε μπροστά σε μία κάμερα. Όποιος το λέει αυτό δεν υπηρετεί την ενότητα του κόμματος, υπηρετεί προσωπική στρατηγική», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Σχετικές ειδήσεις