ΚΥΠΡΟΣ

Ευχαριστίες Γ. Παπανδρέου στον Γ. Ομήρου

Ευχαριστίες Γ. Παπανδρέου στον  Γ. Ομήρου
Τις ευχαριστίες του για....

Τις ευχαριστίες του για τη συμπαράσταση της Κυπριακής Βουλής εξέφρασε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατά τη συνάντησή του, στο περιθώριο της συνεδρίασης του Συμβουλίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς , με τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου της Κύπρου Γιαννάκη Ομήρου.

Ειδικότερα, μεταξύ των δύο ανδρών διεξήχθη ο εξής διάλογος:

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Συγχαρητήρια και δια ζώσης. Πολύ χαίρομαι και για την εκλογή, και που σε βλέπω στην Αθήνα.

ΟΜΗΡΟΥ: Θέλω να εκφράσω τη συμπαράσταση και την ολόψυχη συμπαράταξη της Κυπριακής Βουλής στις δύσκολες ώρες που περνάει η Ελλάδα με την οικονομική κρίση. Είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρετε, θα τα καταφέρουμε, γιατί ο Ελληνισμός είναι πάντα για τα δύσκολα και με επιτυχίες.

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Ευχαριστώ ιδιαίτερα για την συμπαράσταση της Κυπριακής Βουλής και ειδικά για την προσωπική σου. Μας δίνετε τη δύναμη να συνεχίσουμε σε ένα δύσκολο, επίπονο αλλά, όπως πολύ σωστά είπες, ένα έργο που θα το καταφέρουμε.

ΟΜΗΡΟΥ: Και να εκφράσω και τις θερμές μας ευχαριστίες για τη σταθερή, τη μόνιμη συμπαράσταση της Ελληνικής Κυβέρνησης σε εμάς, για τη δική σου προσωπικά, αλλά και όλων των πολιτικών κομμάτων και του Ελληνικού λαού, στο δύσκολο αγώνα που είμαστε ακόμη υποχρεωμένοι να κάνουμε, δυστυχώς, 37 χρόνια μετά την τραγωδία του ’74, προκειμένου να υπάρξει μια λειτουργική, βιώσιμη και δίκαιη λύση του Κυπριακού προβλήματος.

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Και πάντα, έτσι θα συνεχίσουμε για το καλύτερο.