ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νικολόπουλος: Έρχονται και νέες αποχωρήσεις από την κυβέρνηση

Νικολόπουλος: Έρχονται και νέες αποχωρήσεις από την κυβέρνηση

Την εκτίμηση πως θα υπάρξουν και νέες αποχωρήσεις από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξέφρασε σήμερα, Παρασκευή (20/11/2015) ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Αχαΐας και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 για τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ερωτηθείς για ποιο λόγο δεν παρέδωσε την έδρα του, ο Ν. Νικολόπουλος απάντησε: «Θα είχε δίκιο ο Πάνος αν είχαμε εκλεγεί με αυτό το πρόγραμμα τότε ναι θα έπρεπε να παραδώσω την έδρα μου. Όμως εμείς ο Πάνος με τους ΑΝΕΛ κι εγώ με το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα, εκλεγήκαμε υποσχόμενοι την προστασία της α' κατοικίας και την ενίσχυση των αδυνάτων. Αυτά δεν τα κάναμε».

«Από την πρώτη εβδομάδα μετά την προκήρυξη του δημοψηφίσματος όταν κάποιοι κλαψούριζαν, έτοιμοι να πετάξουν λευκή πετσέτα, έπαιρνα τη σφουγγαρίστρα της επανάστασης και σκούπιζα τα δάκρυα τους από το πάτωμα, γυρίζοντας όλη την Ελλάδα. Δεν πήγα μόνο στον γέροντα να πάρω την ευχή», σημείωσε ο ίδιος.

Πρόσθεσε, μάλιστα, πως ούτε ο Πάνος Καμμένος όταν παραιτήθηκε από τη Νέα Δημοκρατία, παρέδωσε την έδρα του στη Βουλή. Ο ίδιος υπογράμμισε με νόημα πως θα παραμείνει στη Βουλή «ως τρίτος και ανεξάρτητος κυβερνητικός εταίρος, που θα στηρίζει κάθε τι καλό και αναγκαίο. Δεν μας το ζήτησε κανείς αλλά κι εμείς δεν ζητάμε τίποτα».

Σχετικές ειδήσεις