ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχει «φορτώσει» η Φώφη!

Με ποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχει «φορτώσει» η Φώφη!

Σοβαρά εσωκομματικά προβλήματα έχουν δημιουργήσει στηΦώφη Γεννηματάοι συνεχείς διαφοροποιήσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ, τα οποία συνεχώς λειτουργούν σε μια γραμμή αυτονόμησης.

Έχουν αυτονομηθεί και της δημιουργούν προβλήματα…

Αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν, ότι το ζήτημα αυτό έχει συζητηθεί στο στενό επιτελείο της προέδρου του Κινήματος. Έχουν ειπωθεί πολύ σκληρά λόγια, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι σε μια σύσκεψη της κ. Γεννηματά με συνεργάτες της ο Κ. Λαλιώτης της είπε: «Πρέπει κι ο Βενιζέλος κι ο Λοβέρδος να αντιληφθούν ότι εσύ είσαι πρόεδρος»!

Γεγονός είναι, ότι με τους Β. Βενιζέλο και Α. Λοβέρδο αντιμετωπίζει η Φώφη Γεννηματά τα σοβαρότερα προβλήματα, καθώς διαρκώς διαφοροποιούνται και αυτονομούνται.

Μάλιστα στον τέως πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ καταλογίζει «άγχος δικαίωσης, που τον οδηγεί σε μια αυτόνομη πορεία».
Αλλά εκτός των δύο προαναφερθέντων στελεχών, προβλήματα και μάλιστα σοβαρά αντιμετωπίζει η σχέση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και με δύο άλλους βουλευτές, προσκείμενους στο Β. Βενιζέλο.

Πρόκειται για τους Οδ. Κωνσταντινόπουλο και Λεων. Γρηγοράκο, οι οποίοι επίσης δε χάνουν ευκαιρία διαφοροποίησης απ’ την κεντρική γραμμή του Κινήματος.

Ο Λεων. Γρηγοράκος εμφανίζεται χολωμένος κι επειδή δεν τον πρότεινε η Φώφη για τη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής (λέει, ότι του το είχε τάξει) και προτίμησε τον Δημ. Κρεμαστινό…

Κατά τις πληροφορίες μας, η Φ. Γεννηματά «φόρτωσε» με την επίθεση που εξαπέλυσε ο Α. Λοβέρδος κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, με αφορμή τα όσα είπε ο Πρ. Παυλόπουλος για τις καταστροφικές συνέπειες του PSI στα ασφαλιστικά ταμεία.

Ενώ οργίστηκε και για τις δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση για την επικείμενη σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο, για μεταναστευτικό και ασφαλιστικό.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο άνθρωπος που οδήγησε στην καταστροφή την Υγεία και την Κοινωνική Ασφάλιση… απασφάλισε και «τα ‘ριξε» σε Τσίπρα και Παυλόπουλο την ώρα που η Φώφη συσκέπτονταν με συνεργάτες της (Λαλιώτη, Πρωτόπαπα, Χατζησωκράτη, Όθωνα) ακριβώς για το πώς θα αντιδράσει το ΠΑΣΟΚ στην πρόταση για σύγκληση του Συμβουλίου!

Και μάλιστα στη σύσκεψη όλοι όσοι συμμετείχαν, εκφράστηκαν με πολύ βαριά λόγια κατά του Λοβέρδου!

Σχετικές ειδήσεις