ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επικρίσεις Γεννηματά για το παράλληλο πρόγραμμα

Επικρίσεις Γεννηματά για το παράλληλο πρόγραμμα

«Το παράλληλο πρόγραμμα της κυβέρνησης αποδείχτηκε πως ήταν έτσι απλά χωρίς πρόγραμμα», δήλωσε σήμερα, Παρασκευή (18/12/2015) η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, μετά τη συνάντηση που είχε με το προεδρείο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών.

«Πήρανε μερικές ήδη ψηφισμένες ρυθμίσεις και πολλά ακοστολόγητα ρουσφέτια και προσπάθησαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις για άλλη μια φορά. Ψέματα και λαϊκισμός. Η μόνη εντύπωση που έμεινε όμως απ’ όλες αυτές τις μέρες, είναι η παράλληλη σχέση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ», πρόσθεσε η Φ. Γεννηματά.

Αναφερόμενη στις εξελίξεις γύρω από τα «κόκκινα» δάνεια, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε: «Ανησυχούμε ιδιαίτερα μετά τις ρυθμίσεις για τα κόκκινα δάνεια για να μην καταλήξουν στα χέρια των ξένων funds. Τα κοράκια, όπως συνήθιζε να λέει ο κ. Τσίπρας τα προηγούμενα χρόνια».

«Οι τράπεζες πρέπει τώρα να εγγυηθούν τη χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Πρέπει να μειώσουν τις προμήθειες από τις ηλεκτρονικές πληρωμές, ιδιαίτερα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που υποφέρουν από τα capital controls», υπογράμμισε – μεταξύ άλλων.

Σχετικές ειδήσεις