ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Κινήσεις πανικού της κυβέρνησης

ΝΔ: Κινήσεις πανικού της κυβέρνησης
Την άμεση αντίδραση της «Συγγρού», δια του εκπροσώπου της, Γιάννη Μιχελάκη, προξένησαν τα σχόλια του κυβερνητικού εκπροσώπου, Ηλία Μόσιαλου...

Άμεσα και έντονα αντέδρασε η ΝΔ, δια του εκπροσώπου της κ. Γιάννη Μιχελάκη, στα σχόλια του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Ηλία Μόσιαλου περί δημοσιευμάτων, που επιχειρηματολογούν υπέρ της πτώχευσης της χώρας.

Ο κ. Μιχελάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι, μέχρι σήμερα φρόντιζε να κάνει αναπαραγωγή δημοσιευμάτων του ξένου Τύπου που στρέφονταν εναντίον της ΝΔ και του προέδρου της κ. Αντώνη Σαμαρά, αφού πρώτα, βέβαια, η ίδια είχε φροντίσει να τα διοχετεύσει.

Το Μνημόνιο δεν είναι μονόδρομος

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ αναφέροντας πως τώρα, που τα Μέσα Ενημέρωσης αναγνωρίζουν ότι το Μνημόνιο δεν είναι μονόδρομος, εγκαλεί την κυβέρνηση για απαξίωση των εν λόγω δημοσιευμάτων.

Ο κ. Μιχελάκης έκανε λόγο για κινήσεις πανικού της κυβέρνησης μη κρύβοντας την ενόχλησή του για την απαξίωση των ξένων εντύπων, που σκόρπησαν χαμόγελα τα τελευταία εικοσιτετράωρα στο «γαλάζιο» στρατόπεδο.

Επίσης ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρατήρησε πως, όσοι μιλάνε για χρεοκοπία της χώρας, είναι τακτικοί συνομιλητές του κ. Παπανδρέου.