ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ.Μητσοτάκης: Κανένα περιθώριο συναίνεσης με τον Τσίπρα

Κ.Μητσοτάκης: Κανένα περιθώριο συναίνεσης με τον Τσίπρα

«Πολiτική με ψέματα και λαϊκισμό θα σταματήσουμε να κάνουμε» τόνισε ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στο τηλεοπτικο σταθμό ΣΚΑΙ και συμπλήρωσε πως δεν υπάρχει κανένα περιθώριο συναίνεσης με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Είναι αναξιόπιστος, χρησιμοποιεί την συναίνεση α λα καρτ και δεν πρόκειται να συναινέσω με τον κ. Τσίπρα όσο προχωρεί σε παρεμβάσεις στην Παιδεία που ακυρώνουν μεταρρυθμίσεις ετών. Κατεδαφίζει τις μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία και εμείς δεκανίκι δεν θα γίνουμε».

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας τόνισε επίσης «Δεν είχα στήριξη από τους παραδοσιακούς μηχανισμούς της ΝΔ, δεν είχα στήριξη από άλλους βουλευτές και πολλοί πίστευαν ότι δε θα μπορούσα να είμαι στον δεύτερο γύρο».

«Οποιοσδήποτε κι αν κερδίσει, είτε εγώ είτε ο Βαγγέλης, η ΝΔ θα είναι ενωμένη την επόμενη μέρα», συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα μπει σε καμία προσωπική αντιπαράθεση με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, δείχνοντας ωστόσο έτοιμος για σκληρή σύγκρουση με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

«Έχω τη δυνατότητα να φέρω πολίτες στη ΝΔ που αισθάνονται πολιτικά ορφανοί», συνέχισε ο υποψήφιος πρόεδρος της τονίζοντας πως πρέπει να γίνει «άνοιγμα» στο κέντρο.

Σχετικές ειδήσεις