ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεϊμαράκης: Σκέφτηκα να αποχωρήσω μετά τον θάνατο της αδερφής μου

Μεϊμαράκης: Σκέφτηκα να αποχωρήσω μετά τον θάνατο της αδερφής μου

Αιχμές για την τακτική που ακολούθησαν ορισμένα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου άφησε ο Ευ. Μεϊμαράκης.

Ο ηττηθείς υποψήφιος πρόεδρος τόνισε πως δεν αισθάνεται πικρία για το αποτέλεσμα αλλά στενοχώρια για την συμπεριφορά κάποιων.

«Δεν είχα την φιλοδοξία να γίνω πρόεδρος της ΝΔ αλλά μου προέκυψε. Έπρεπε να έχω αποχωρήσει, ωστόσο θεωρώ πως οι πολίτες δεν θα καταλάβαιναν ποτέ τους πραγματικούς λόγους», σημείωσε ο κ. Μεϊμαράκης.

«Μου συνέβη ένα θλιβερό γεγονός με επηρέασε ψυχολογικά και με έριξε. Ο θάνατος της αδελφής μου. Με βρήκε χωρίς πολλά ψυχολογικά αποθέματα ο β' γύρος, δεν κινήθηκα όσο θα έπρεπε» παραδέχθηκε και πρόσθεσε: «Εγώ περίμενα ότι θα έχανα πολύ περισσότερο».

«Η εκλογή ήταν να γίνει στις 22 Νοεμβρίου, αλλά λόγω της απώλειας της αδελφής μου σκέφτηκα να αποχωρήσω, αποκάλυψε. Νιώθω τύψεις που δεν της αφιέρωσα το χρόνο που έπρεπε», είπε χαρακτηριστικά.

«Το σκέφτηκα και μετά τον πρώτο γύρο, αλλά η αδερφή μου, μου είπε να συνεχίσω», επισήμανε ο κ. Μεϊμαράκης.

Παράλληλα υποστήριξε ότι αν είχαν γίνει εκλογές στις 22 Νοεμβρίου το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό ενώ τόνισε ότι δεν τιμά ούτε τον Καραμανλή ούτε τον Τσίπρα οι διαρροές για μεταξύ του επικοινωνία.

Σχετικές ειδήσεις