ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα Δημοκρατία: Τι θα συζητήσουν Τσίπρας - Μητσοτάκης;

Νέα Δημοκρατία: Τι θα συζητήσουν Τσίπρας - Μητσοτάκης;

Στο πλαίσιο επαφών με θεσμικούς παραγόντες, ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, συναντιέται την Τρίτη Τρίτη (19/01/2016) με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Είναι η δεύτερη κατά σειρά προγραμματισμένη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με θεσμικούς παράγοντες. Η αρχή έγινε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για το Μεταναστευτικό, Δημήτρη Αβραμόπουλο, το βράδυ της Κυριακής (17/01/2016) και ακολουθεί ο Έλληνας πρωθυπουργός, αλλά και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Την Τετάρτη (20/01/2016) ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Τι θα συζητήσει με τον Αλέξη Τσίπρα;

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες από το στρατηγείο της Νέας Δημοκρατίας στη Ρηγίλλης, αυτή η πρώτη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα θα κινηθεί περισσότερο… «επικοινωνιακά» και λιγότερο επί της ουσίας. Από τη μία οι τελευταίες δημοσκοπήσεις που καταγράφουν «συμπίεση» της κυριαρχίας της κυβέρνησης μετά την εκλογή του νέου προέδρου της ΝΔ και από την άλλη το ασφυκτικό πλαίσιο το οποίο έχουν επαναφέρει στις διαπραγματεύσεις τους οι δανειστές, θα καθορίσουν την «εικόνα» αυτής της συνάντησης που έτσι κι αλλιώς, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Σχετικές ειδήσεις