ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την ευχή του Αρχιεπισκόπου ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Την ευχή του Αρχιεπισκόπου ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με τον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε την ευχή του κ. Ιερώνυμου και εξήρε τον «πράο λόγο» του Αρχιεπισκόπου. Παράλληλα έκανε ιδιαίτερη μνεία στην αποτελεσματικότητα του έργου αλληλεγγύης της Εκκλησίας προς τους κοινωνικά αδύνατους.

Ο κ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος προς τον Αρχιεπίσκοπο του μίλησε για το «δύσκολο αγώνα με αίσιο τέλος» που είχε για τον ίδιο και τη ΝΔ η προεκλογική κούρσα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόσθεσε ότι στόχος του τώρα είναι στη ΝΔ «σύντομα να προτάξουμε ένα εναλλακτικό σχέδιο».

«Είμαστε με τον τρόπο μας κοντά στο τέλος της κρίσης. Χρειάζεται μεγάλη ειλικρίνεια από εμάς τους πολιτικούς. Ο τόπος ταλαιπωρήθηκε από την έλλειψη ειλικρίνειας», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.

«Να είσαι δυνατός Κυριάκο μου» αντέτεινε ο Αρχιεπίσκοπος ο οποίος ευχήθηκε «γρήγορα να ξεπεράσουμε αυτές τις δυσκολίες» και «όλοι μαζί να αγωνιστούμε γιατί όλοι μαζί έχουμε ευθύνες».

Σχετικές ειδήσεις