ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόκληση! Τσίπρας και Καμμένος βόλεψαν 634 μετακλητούς υπαλλήλους

Πρόκληση! Τσίπρας και Καμμένος βόλεψαν 634 μετακλητούς υπαλλήλους

Οι λέξεις «ρουσφέτι» και «βόλεμα» είναι φτωχές για να περιγράψουν το πανηγύρι διορισμών που έχουν στήσει Τσίπρας και Καμμένος.

ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ

Οι άνθρωποι που κάποτε είχαν καταγγείλει τους κομματικούς διορισμούς και υπόσχονταν ισονομία και αξιοκρατία στις προσλήψεις, έχουν γεμίσει το δημόσιο με τα «δικά τους παιδιά».

Τσίπρας και Καμμένος βόλεψαν και συνεχίζουν να βολεύουν τα κομματικά στρατιωτάκια, συγγενείς και φίλους. Δεν μιλάμε για 20 – 30 άντε 50, άντε 100 προσλήψεις... μιλάμε για εκατοντάδες!

Σύμφωνα με στοιχεία που διαβίβασε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χριστόφορος Βερναρδάκης, στις γενικές γραμματείες πρωθυπουργού και Κυβέρνησης και στους υπουργού Επικρατείας έχουν διοριστεί 171 υπάλληλοι (μετακλητοί, ειδικοί και επιστημονικοί συνεργάτες).

Σύμφωνα πάντα με το έγγραφο του κ. Βερναρδάκη οι μετακλητοί στο γραφείο του πρωθυπουργού και των υπουργείων ανέρχονται σε 634 που σημαίνει ότι σε σχέση με τον Ιούλιο του 2015 αυξήθηκαν κατά 80.

Εκτός από τους 171 υπαλλήλους των γενικών γραμματειών πρωθυπουργού και Κυβέρνησης, στο Υπουργείο Εσωτερικών εργάζονται 57 υπάλληλοι, όσοι και στο υπουργείο Οικονομίας.

Στο υπουργείο Οικονομικών 41, στο Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης 54, στο Υπουργείο Υγείας 23, στο Υπουργείο Παιδείας 36, στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας 30, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και Διαφάνειας, 30, στο Υπουργείο Εσωτερικών 57, ενώ στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας 34.

Μιλάμε για ολόκληρο κομματικό στρατό! Ζήτω η αξιοκρατία του κ. Τσίπρα και του κ. Καμμένου!

Σχετικές ειδήσεις