ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουμουτσάκος: Το αίτημα για εκλογές είναι αίτημα της κοινωνίας

Κουμουτσάκος: Το αίτημα για εκλογές είναι αίτημα της κοινωνίας

Αυτό πιστεύει ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος ο οποίος στο πλαίσιο ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών δήλωσε πως: «Η απόπειρα αποπροσανατολισμού που επιχείρησε η κυβέρνηση το βράδυ της Τρίτης (29/03/2016) απέτυχε».

«Η κυβέρνηση υπέστη δεινή πολιτική ήττα. Το αίτημα για εκλογές είναι αίτημα της κοινωνίας που ασφυκτιά και πράξη πολιτικής ευθύνης. Σκοπός μας να σταματήσει η πορεία φθοράς της χώρας. Το αποδεικνύει η κατάσταση στην οικονομία και στο προσφυγικό. Η Ελλάδα σήμερα είναι ακυβέρνητη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση πολιτικού συντάκτη συμπλήρωσε: «Όταν το σπίτι καταρρέει δεν μπορείς να αδιαφορείς ή να λες ας καταρρεύσει στα χέρια άλλου. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να κυβερνήσει, η χώρα είναι ακυβέρνητη, είναι μία χώρα που παρουσιάζει εικόνες τριτοκοσμικής χώρας. Δείτε τί γίνεται στον Πειραιά και στην Ειδομένη, δείτε τί γίνεται στην οικονομία και στους θεσμούς».

Σε ότι αφορά στο κύκλωμα των εκβιαστών, περιορίστηκε να αναφέρει πως: «Το Μαξίμου είναι έκθετο, ακόμη και 4 μέρες πριν από τη σύλληψη υπέγραψε σύμβαση συνεργασίας με τον κατηγορούμενο Μαυρίκο».

Και όταν ρωτήθηκε για το θέμα του Σταύρου Παπασταύρου ανέφερε πως το θέμα είναι στη δικαιοσύνη και «μόνον εκείνη αποφαίνεται για αθώους και ενόχους και όχι ο Αλέξης Τσίπρας».

Σχετικές ειδήσεις