ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαμός στη Βουλή! Κεγκέρογλου σε Αλεξιάδη: Θες ψυχίατρο…

Χαμός στη Βουλή! Κεγκέρογλου σε Αλεξιάδη: Θες ψυχίατρο…

Άγρια σύγκρουση στη Βουλή μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών και του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, με αφορμή την ερώτησή του για τα σενάρια περί αύξησης του Ειδικού Φόρου στο πετρέλαιο.

Ο κ. Αλεξιάδης, απαντώντας σε ερώτηση του κ. Κεγκέρογλου σχετικά με το αν ισχύουν οι πληροφορίες για περεταίρω αύξηση του φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο είπε πως δεν μπορεί να αποκαλύψει λεπτομέρειες από την διαπραγμάτευση πρόσθεσε όμως πως «το πλαίσιο διαπραγμάτευσης είναι σαφές. Η διαπραγμάτευση προχωράει, δύσκολα για εμάς, αλλά δεν θα επιβεβαιωθούν όλα αυτά τα τερατολογικά που συνήθως λέτε».

Ανεβάζοντας τους τόνους και απευθυνόμενος στον κ. Κεγκέρογλου είπε χαρακτηριστικά: «Μου κάνει εντύπωση η επιμονή σας ότι δεν ολοκληρώνουμε τις προσπάθειες . Επιτέλους σε αυτή την αίθουσα, πρέπει κάποια στιγμή να υπάρξει απάντηση για τα προηγούμενα χρόνια. Τι έγινε από το 2010 η λίστα Λαγκάρντ;» συνέχισε ο υπουργός προκαλώντας την αντίδραση του βουλευτή:

«Θέλετε ψυχίατρο», ακούστηκε να λέει ο κ. Κεγκέρογλου από τα βουλευτικά έδρανα.

«Το αν θέλω ψυχίατρο ή όχι...Ευχαριστώ πολύ κ. βουλευτά. Λυπάμαι για το κοινοβουλευτικό σας ήθος», απάντησε ο κ. Αλεξιάδης ο οποίος συνέχισε την ομιλία του και κλείνοντας επανήλθε λέγοντας: «Αυτά και ευχαριστώ για τις ιατρικές συμβουλές σας».

Σχετικές ειδήσεις