ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τον Αλέκο Παπαδόπουλο συζητά ο Θεοχάρης για την ίδρυση νέου κόμματος!

Με τον Αλέκο Παπαδόπουλο συζητά ο Θεοχάρης για την ίδρυση νέου κόμματος!

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον πρώην υπουργό και για πολλά χρόνια στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Α. Παπαδόπουλο βρίσκεται -σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr - ο έως πρόσφατα βουλευτής του Ποταμιού Χ. Θεοχάρης και διερευνούν τις δυνατότητες συγκρότησης ενός νέου «μεταρρυθμιστικού» κόμματος που - όπως λένε - θα κινείται στο χώρο του κέντρου με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά ως προς το αν θα... κοιτά περισσότερο προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά...

Ποιοι άλλοι θα συμμετέχουν

Κατά τις ίδιες πληροφορίες μας, οι Α. Παπαδόπουλος και Χ. Θεοχάρης έχουν αυτές τις μέρες διαρκείς συζητήσεις για τα παραπάνω.
Μάλιστα έχουν στα χέρια τους και επεξεργάζονται και ποιοτικά στοιχεία από δημοσκοπήσεις.

Και όπως διαρρέουν, αυτά είναι ενθαρρυντικά για το πιθανό εγχείρημά τους, αφού διαπιστώνεται ένα σοβαρό κενό στο χώρο μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του νεοφιλελευθερισμού που υπηρετεί ο Κ. Μητσοτάκης, το οποίο κενό είναι «κενό και πολιτικών αλλά και –κυρίως- αξιοπιστίας».

Στις προαναφερθείσες συζητήσεις συμμετέχουν και άλλα πολιτικά στελέχη και απ’ το χώρο του Ποταμιού αλλά και απ’ τον «εκσυγχρονιστικό» χώρο, κυρίως των... ορφανών του Σημίτη.

Ενώ σε κάποιες εκ των επαφών συμμετείχε και η Βάσω Παπανδρέου, η οποία ωστόσο δεν έχει εκφράσει ακόμα προθέσεις, αν θα συμμετέχει στο νέο κόμμα, εφόσον φυσικά τελικά συγκροτηθεί.

Άλλες πληροφορίες φέρουν και τον Μ. Χρυσοχοϊδη να συζητά με αυτό τον κύκλο στελεχών που έχουν αναλάβει την σχετική πρωτοβουλία.

Σε κάθε περίπτωση οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται, μάλιστα έχει παραγγελθεί και δημοσκόπηση από μεγαλοεπιχειρηματία, ο οποίος δείχνει να ευνοεί αυτό το νέο πολιτικό κόμμα...

Σχετικές ειδήσεις