ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γαϊτανάκι δηλώσεων μεταξύ κυβέρνησης – ΝΔ για τις δηλώσεις Σαμαρά

Γαϊτανάκι δηλώσεων μεταξύ κυβέρνησης – ΝΔ για τις δηλώσεις Σαμαρά

Αιχμηρή απάντηση στη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για το πολυνομοσχέδιο έδωσαν κυβερνητικές πηγές, υπονοώντας ότι η παρέμβαση του είχε ως αποδέκτη την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας μάλλον παρά την κυβέρνηση.

«Ο κ. Σαμαράς πρέπει να μιλάει δημοσίως συχνότερα. Έτσι ώστε να θυμούνται οι πολίτες την περίοδο της διακυβέρνησής του, την καταστροφή του 25% του ΑΕΠ της χώρας, τις σχέσεις του με τη διαπλοκή, τις υπογραφές του σε λευκά χαρτιά των δανειστών, την ακροδεξιά του παρέα, την οποία επέβαλε στην ΝΔ», ανέφερε το Μαξίμου, υπενθυμίζοντας το κυβερνητικό παρελθόν του κ. Σαμαρά.

«Σήμερα, όμως, είναι προφανές ότι ο κ. Σαμαράς παρεμβαίνει δημόσια ως «κόφτης» του κ. Μητσοτάκη, προκειμένου να κόψει κάθε διάθεση στήριξης διατάξεων του νομοσχεδίου από τη ΝΔ» προσέθεσαν οι ίδιες πηγές, αντιμετωπίζοντας το ζήτημα ως εσωκομματικό θέμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και καταλήγοντας στο σχόλιο:

«Ας τα βρουν μεταξύ τους. Ευχόμαστε καλά ξεμπερδέματα.»

Η απάντηση της ΝΔ στο Μαξίμου:

«”Κόφτης” για τον κ. Τσίπρα είναι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων που αντιτίθενται στην καταστροφική πολιτική του.

Οι Έλληνες γνωρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιδείνωσε δραματικά την κατάσταση της χώρας και των πολιτών.

Γι' αυτό, στρέφονται προς τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναζητώντας μια νέα θετική διέξοδο και προοπτική».

Σχετικές ειδήσεις