ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βρούτσης: Η ΝΔ θα βάλει ξανά τα πράγματα στη θέση τους

Βρούτσης: Η ΝΔ θα βάλει ξανά τα πράγματα στη θέση τους

«Η Νέα Δημοκρατία θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ξαναβάλει τα πράγματα στη θέση του», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βορύτσης, κάνοντας λόγο για αποικιοκρατική λογική που έχει επικρατήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος τόνισε πως «Το υπερταμείο είναι ένα ζήτημα, το οποίο πρέπει να επανεξετάσουμε ως ΝΔ».

Ο Γιάννης Βούτσης μιλώντας στο «Βημα FM», εκτίμησε ότι οι πολιτικές εξελίξεις θα δρομολογηθούν από την κοινωνία.«Εκτιμώ ότι οι πολιτικές εξελίξεις δεν θα δρομολογηθούν από τους 153 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, διότι γνωρίζουν ότι αν πάμε σε εκλογές, δεν θα επανεκλεγούν ούτε οι μισοί».

Ενώ στη συνέχει ανέφερε χαρακτηριστικά, «Θα δρομολογηθούν από την ίδια την κοινωνία, διότι πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει διαζύγιο από την κοινωνία και τον Σεπτέμβριο, κρατήστε την ημερομηνία που θα σας πω και λόγω γνώσης πάνω στο αντικείμενο το φορολογικό, το ασφαλιστικό, το εργασιακό, αυτή η πίεση η κοινωνική που θα δημιουργηθεί από το σύνολο των μέτρων που τότε θα αποτιμηθούν στην κοινωνία, τότε θα φτάσει ο λογαριασμός στην τσέπη κάθε νοικοκυριού. Τότε εκτιμώ ότι θα υπάρχουν κοινωνικές αντιδράσεις και μία πίεση απίστευτη προς τον ΣΥΡΙΖΑ, που πιθανώς να οδηγήσει και σε πολιτικές εξελίξεις».

Σχετικές ειδήσεις