ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πλευρό της Σακοράφα ο Μητρόπουλος: Κακώς ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει την προσωπική επίθεση

Στο πλευρό της Σακοράφα ο Μητρόπουλος: Κακώς ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει την προσωπική επίθεση

Συνέχεια στην άγρια κόντρα που έχει ξεσπάσει εδώ και ένα εικοσιτετράωρο ανάμεσα στην Κουμουνδούρου και την ανεξάρτητη ευρωβουλευτή Σοφία Σακοράφα ήρθε να δώσει σήμερα ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος, ο οποίος υπεραμύνθηκε της στάσης που έδειξε το πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θεωρώ ότι κακώς ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει την προσωπική επίθεση, διότι, διαχρονικά, η Σακοράφα από την πρώτη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έδειξε μία συνέπεια, επιμονή στις αξίες της. Κακώς η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει αυτή την προσωπική αποδόμηση», δήλωσε ο κ. Μητρόπουλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

«Ήταν η πρώτη η οποία δεν είπε "ήξεις αφίξεις", κατεψήφισε τον Ιούνιο, πήγε έβαλε πλάτη», σχολίασε ο κ. Μητρόπουλος. «Δεν μπορείς να αποδομείς ένα πρόσωπο», τόνισε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται πως η κόντρα ανάμεσα στην κ. Σακοράφα και το κυβερνών κόμμα ξεκίνησε ύστερα από τη γραπτή δήλωση της ανεξάρτητης ευρωβουλευτή, η οποία, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Νιώθω ντροπή που προέτρεψα τον λαό να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ».

Ακολούθησε η οργισμένη απάντηση της Κουμουνδούρου, η οποία κατηγόρησε την κ. Σακοράφα, ότι «υπέκλεψε την έδρα στο Ευρωκοινοβούλιο».

Σχετικές ειδήσεις