ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουμουτσάκος: Εγκλωβισμένη σε ψέματα και αυταπάτες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Κουμουτσάκος: Εγκλωβισμένη σε ψέματα και αυταπάτες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Στη χθεσινή τοποθέτηση του Πάνου Καμμένου για τον ΦΠΑ στα νησιά, σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, λέγοντας πως όλες οι πολιτικές δυνάμεις ζήτησαν το ελάχιστο, που ήταν η παραίτηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Ο ίδιος προσέθεσε πως η κυβέρνηση είναι εγκλωβισμένη σε ψέματα και αυταπάτες και ότι η ΝΔ επαναλαμβάνει ότι πρέπει η κυβέρνηση να φύγει.

«Όσο γρηγορότερα τόσο το καλύτερο», τόνισε και έκανε λόγο για συνολική εικόνα της κυβέρνησης που δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Αναφερόμενος στην επιχείρηση εκκένωσης της Ειδομένης, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, δήλωσε ότι η κυβέρνηση αναγκάστηκε να ανταποκριθεί στο αυτονόητο μετά από μήνες αδράνειας. Επίσης, τόνισε ότι η ΝΔ θέλει να στηλιτεύσει με έμφαση την απόφαση της κυβέρνησης να ελέγξει την ενημέρωση.

Εξάλλου, σε ό,τι αφορά τον χώρο της Δικαιόσυνης κατηγόρησε τον αρμόδιο υπουργό ότι εξακολουθεί να παρακολουθεί απαθής και αμέτοχος τη χειρότερη διοικητική κρίση και τον κάλεσε να διαλύσει τις σκιές. «Η δικαιοσύνη δεν μπορεί να παραμένει υπό ομηρία. Η κυβέρνηση κατόρθωσε να διαλύσει και τη Δικαιοσύνη», πρόσθεσε.

Σχετικές ειδήσεις