ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απίστευτες δηλώσεις Κυρίτση: Η εφορία μπορεί να βρει ποιοι ψήφισαν «ναι»

Απίστευτες δηλώσεις Κυρίτση: Η εφορία μπορεί να βρει ποιοι ψήφισαν «ναι»

Αμετανόητος εμφανίστηκε για άλλη μια φορά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης, τονίζοντας και πάλι πως η φορολογική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ έχει ταξικό πρόσημο και λέγοντας«κάποιος πρέπει να πληρώσει τη νύφη», ενώ επιτέθηκε στη συνέχεια και στον Δημήτρη Μάρδα.

«Η πολιτική εντολή στο ΣΥΡΙΖΑ ήταν η μετακύληση ενός κομματιού από τους ασθενέστερους στους ευπορότερους...», είπε ο Γιώργος Κυρίτσης χαρακτηριστικά και συνέχισε, «Φυσικά συμφωνώ με τη δήλωση της κυρίας Καρακώστα ότι η πολιτική μας έχει ταξικό πρόσημο. Κάποιος πρέπει "να πληρώσει τη νύφη", τα προηγούμενα χρόνια την πλήρωναν οι φτωχοί».

Αίσθηση προκάλεσε αυτό που είπε στη συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στο άρθρο του στην «Αυγή», ότι «Υπάρχουν τρόποι να βρει η εφορία ποιοι ψήφισαν ναι», σημειώνοντας ότι «πολλοί πλούσιοι ψήφισαν ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, ενώ και πολλοί φτωχοί άνθρωποι ψήφισαν ΝΑΙ».

Αμετανόητος ο Κυρίτσης: Επιλογή μας να επιβαρύνουμε όσους ψήφισαν «Ναι» στο δημοψήφισμα

Ο Γιώργος Κυρίτσης μετά από αυτά εξαπέλυσε επίθεση και στον Δημήτρη Μάρδα λέγοντας «τόσο κατάλαβε από τις δηλώσεις μου ο Δημήτρης Μάρδας, τόσο είπε», σχολιάζοντας την αποδοκιμασία δήλωσής του από τον υφυπουργό Εξωτερικών.

Ο ίδιος κατηγόρησε ακόμη τη ΝΔ ότι εκείνη και όχι ο ίδιος προσπάθησε στο παρελθόν να διχάσει τον κόσμο.

Μάρδας: Διαφοροποιούμαι από τις δηλώσεις Κυρίτση

Την κατηγορηματική αντίθεσή του στις αναφορές του Γιώργου Κυρίτση ότι τα νέα μέτρα θα επιβαρύνουν τους «μενουμευρωπαίους», όπως τους αποκάλεσε, εξέφρασε μέσω του ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας.

«Σαφώς και διαφοροποιούμαι» ξεκαθάρισε ο υφυπουργός, τονίζοντας ότι «δεν υπάρχει καμία τιμωρητική διάθεση από την πλευρά της κυβέρνησης και δεν υπάρχει διαφοροποίηση ανάμεσα στους πολίτες της χώρας».

«Δεν υπάρχει κράτος που να μπορεί να ακολουθήσει την πρόταση Κυρίτση» σημείωσε δε ο κ. Μάρδας.

Όπως ανέφερε, ό,τι είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «ουσιαστικά προσφέρεται για ακαδημαϊκή συζήτηση».

Σχετικές ειδήσεις