ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θελερίτη όπως... Μάρδας: Τα χρήματα των προσφύγων έλυσαν προβλήματα στην τοπική οικονομία!

Θελερίτη όπως... Μάρδας: Τα χρήματα των προσφύγων έλυσαν προβλήματα στην τοπική οικονομία!

Συνεχίζουν να προκαλούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Τι και αν έπεσε μεγάλο «δούλεμα» μετά τις δηλώσεις του Δημήτρη Μάρδα περί προσφύγων – επενδυτών; Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν να προκαλούν τον ελληνικό λαό λέγοντας πως οι πρόσφυγες έδωσαν ανάσα στις τοπικές οικονομίες.

Μιλώντας για τη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος από την ελληνική κυβέρνηση, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Θελερίτη ισχυρίστηκε ότι οι πρόσφυγες έχουν χρήματα και συμβάλλουν στην ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών, γι΄ αυτό και σχεδιάζεται η κατανομή τους σε όλες τις περιοχής της χώρας.

«Θα υπάρχει και οικονομικά όφελος μέσα από αυτή τη διαδικασία. Δηλαδή με αφορμή τους πρόσφυγες να δούμε και αξιοποίηση εγκαταλελειμμένων κτιρίων, να δούμε και την τοπική οικονομία καθώς υπάρχουν χρήματα από τη μεριά τους.

Ξέρετε και εκεί που υπήρχε έλυσαν αρκετά προβλήματα λόγω της κρίσης στην τοπική οικονομία. Θα μπορούσαμε λοιπόν να δούμε πώς μπορεί να γίνει και αυτό, ώστε να φιλοξενήσουν όλες οι περιοχές της Ελλάδος και να μην είναι συσσωρευμένοι σε ένα σημείο. Αυτή η πρόταση συζητείται. Η συζήτηση έχει ανοίξει και με τον Περιφερειάρχη και με τους δημάρχους για να υπάρξει μια βέλτιστη λύση» δήλωσε χαρακτηριστικά η κυρία Θελερίτη.

Σχετικές ειδήσεις