ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεροβασίλη: Το κίνημα «Παραιτηθείτε» κινείται εχθρικά προς τη χώρα

Γεροβασίλη: Το κίνημα «Παραιτηθείτε» κινείται εχθρικά προς τη χώρα

Επικριτική ως προς τον ρόλο του κινήματος «Παραιτηθείτε» εμφανίστηκε σήμερα, Τρίτη (14/06/2016) η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, επισημαίνοντας πως δεν πρόκειται για ένα απολίτικο ρεύμα διαμαρτυρίας.

«Το “Παραιτηθείτε” είναι ένα αίτημα το οποίο δεν απαντά σε ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και το οποίο κινείται εχθρικά στη χώρα αυτή τη στιγμή», δήλωσε η κ. Γεροβασίλη σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ Ιωαννίνων.

«Είναι ελεύθερος ο καθένας να διαδηλώσει όπως εκείνος νομίζει. Βεβαίως, κρίνονται αυτοί οι οποίοι προσπαθούν να πουν ότι είναι απολίτικο και κόσμος δυσαρεστημένος, ενώ στα αλήθεια δεν πρόκειται περί τέτοιου», πρόσθεσε η ίδια, κατηγορώντας τη ΝΔ ότι βρίσκεται πίσω από την οργάνωση της διαμαρτυρίας αύριο, Τετάρτη (15/06/2016) στο Σύνταγμα.

«Έχουμε συγκάλυψη στελεχών συγκεκριμένων πολιτικών χώρων και κυρίως της Νέας Δημοκρατίας» που «καλά θα έκαναν να είναι με το όνομά τους Δεν είχαν να φοβηθούν κάτι από αυτό, αλλά νομίζω ότι έχουν να φοβηθούν τη μη συμμετοχή των ανθρώπων, εάν οι ίδιοι ήταν οι διοργανωτές», ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος, για να προσθέσει: «Προσπάθησαν να κρυφτούν οι διοργανωτές και να πουν ότι κανείς δεν συμμετέχει σε όλο αυτό αλλά όλο αυτό γίνεται αυθορμήτως. Το σχολιάζω όσον αφορά αυτό. Κατά τα άλλα, δεν υπάρχει κανένα θέμα να σχολιάσω περαιτέρω, για μια συγκέντρωση η οποία έχει δικαίωμα ο καθένας να την οργανώσει και να την κάνει».

Αναφερόμενη στο κλείσιμο της αξιολόγησης, η κ. Γεροβασίλη είπε: «Είμαστε εδώ, είμαστε αισιόδοξοι και παλεύουμε ούτως ώστε να βγούμε από τα μνημόνια, να βγούμε από τις δεσμεύσεις με τον λαό όρθιο».

Ερωτηθείσα, εξάλλου, εάν στο πλαίσιο της δεύτερης αξιολόγησης θα υπάρξει εμπλοκή ως προς τα εργασιακά με τους δανειστές, υποστήριξε ότι «θα επιλυθούν και αυτά τα ζητήματα με θετικό τρόπο, όπως έληξε και η πρώτη αξιολόγηση».

Σχετικές ειδήσεις