ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποτάμι: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες

Ποτάμι: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες

«Για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τα πάντα είναι επικοινωνία. Αυτό που τους ενδιαφέρει μονίμως είναι πώς θα κάνουν το άσπρο-μαύρο και θα πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες», αναφέρει σε σχόλιό το Ποτάμι για την σημερινή εισήγηση του πρωθυπουργού στο Συμβούλιο Εθνικής Επικοινωνιακής Πολιτικής.

«Αυτό που νοιάζει τον κ. Τσίπρα είναι η κυβερνητική προπαγάνδα στο εσωτερικό», αναφέρει το Ποτάμι και υπογραμμίζει πως «τους ενδιαφέρει η εικόνα τους και όχι η εικόνα της χώρας. Τα υπόλοιπα είναι περιτύλιγμα. Ανάγκη βελτίωσης της διεθνούς εικόνας της Ελλάδας ασφαλώς υπάρχει. Αλλά η μεγαλύτερη δυσφήμισή της προέρχεται από το ύφος και την αισθητική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

«Δεν έχουν τέλος οι παγκόσμιες πρώτες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αυτή τη φορά οι εθνικολαϊκιστές αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν το Μουσείο της Ακρόπολης για να παρουσιάσουν το σχέδιό τους για την...ανάπτυξη, με τίτλο Ελλάδα 2021 (ναι, το πιάσατε το υπονοούμενο, δεν είναι 2020, είναι 2021)», αναφέρει το Ποτάμι σε άλλο σχόλιο για την παρουσίαση του κυβερνητικού σχεδίου ανάπτυξης στο Μουσείο της Ακρόπολης.

«Μόνη ελπίδα είναι να εμπνευστεί λίγο από την τοποθεσία ο κ. Τσίπρας και να θυμηθεί - αν την είχε μάθει ποτέ- την αρχαιοελληνική έννοια του μέτρου. Και να του θυμίσουμε ότι στις αρχαίες ελληνικές τραγωδίες την ύβρη την ακολουθούσε η Νέμεσις. Ελπίζουμε η Νέμεσις να έρθει για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και όχι και για τη χώρα» καταλήγει το σχόλιο του Ποταμιού.

Σχετικές ειδήσεις