ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Μη με αγγίζεις βρωμιάρη Έλληνα!»

«Μη με αγγίζεις βρωμιάρη Έλληνα!»

Σε ένα απίστευτο ρατσιστικό παραλήρημα επιδόθηκε ο Βαυαρός βουλευτής των Χριστιανοκοινωνιστών Πέτερ Ραμσάουερ, βρίζοντας Έλληνα φωτορεπόρτερ με χυδαίο τρόπο, και μάλιστα τη στιγμή που ήταν σε εξέλιξη η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον αντικαγκελάριο της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.

ΑΗΘΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΒΑΥΑΡΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή», η οποία επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες, τη στιγμή που οι κ.κ. Γκάμπριελ και Τσίπρας φωτογραφίζονταν, ο Έλληνας φωτορεπόρτερ έσπρωξε κατά λάθος τον κ. Ραμσάουερ, ο οποίος σε οργίλο ύφος τον έβρισε στα γερμανικά και τα αγγλικά, λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «Μη με αγγίζεις βρωμιάρη Έλληνα!».

Το περιστατικό προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση αξιωματούχων του πρωθυπουργικού γραφείου, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν προς τη συνοδεία του κ. Γκάμπριελ για την άθλια συμπεριφορά του Βαυαρού βουλευτή. Μάλιστα, ο κ. Ραμσάουερ αρνήθηκε ότι συνέβη κάτι τέτοιο, ισχυριζόμενος ότι η επαφή του με τον φωτογράφο του προκάλεσε μελανιές!

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, ο επίσημος φωτογράφος του κ. Γκάμπριελ επιβεβαίωσε το περιστατικό, γεγονός που οδήγησε τη γερμανική αντιπροσωπεία να ζητήσει κατ’ ιδίαν συγγνώμη από τον Έλληνα φωτορεπόρτερ.

Το επεισόδιο αυτό, δυστυχώς, αποδεικνύει ότι η συνεχιζόμενη υποτακτική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ οδηγεί στην απόλυτη ταπείνωση τους Έλληνες. Και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, ώστε να γυρίζει ένας Γερμανός βουλευτής και να αποκαλεί τους Έλληνες «βρωμιάρηδες».

Να χαίρεστε τους δήθεν συμμάχους σας, κύριε πρωθυπουργέ!

Σχετικές ειδήσεις