ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογικός νόμος - Γεννηματά: Η κυβέρνηση αναγορεύει σε ρυθμιστικό παράγοντα τη Χρυσή Αυγή

Εκλογικός νόμος - Γεννηματά: Η κυβέρνηση αναγορεύει σε ρυθμιστικό παράγοντα τη Χρυσή Αυγή

«Η πρόταση της κυβέρνησης, όχι μόνο δεν μπορεί να αποτελέσει τη βάση για τη διαμόρφωση μίας ευρείας κοινωνικής, πολιτικής και κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, αλλά αντιθέτως αναγορεύει σε κρίσιμο ρυθμιστικό παράγοντα τη Χρυσή Αυγή», αναφέρει μέσω διαδικτυακής συνέντευξής της σήμερα, Τετάρτη (13/07/2016), η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

H πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάλεσε και πάλι την κυβέρνηση να μην επισπεύσει την κοινοβουλευτική διαδικασία των αποσπασματικών διατάξεών της, όπως είπε, και τα πολιτικά κόμματα να συναινέσουν στον διάλογο για την αναγκαία λύση ευρύτερης αποδοχής.

«Σε κάθε περίπτωση, εμείς δεν πρόκειται να ψηφίσουμε τις αποσπασματικές ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση με διαδικασία fast track», σημείωσε.

Σχετικά με την απαραίτητη συναίνεση και τη στάση της ΝΔ, η κ. Γεννηματά σχολίασε ότι από το 2012, σταθερά, ο ελληνικός λαός στέλνει το μήνυμα ότι επιθυμεί κυβερνήσεις συνεργασίας και ότι θέλει να υπάρξει εθνική συνεννόηση γύρω από ένα εθνικό σχέδιο για τη χώρα.

«Μπορούμε να πετύχουμε τη συναίνεση και προϋπόθεση γι' αυτό είναι να συμμετέχουν σε μία κυβέρνηση και τα δύο μεγαλύτερα κόμματα», κατέληξε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Σχετικές ειδήσεις