ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βολές ΝΔ κατά Τόσκα για την κατάσταση στο ΑΠΘ

Βολές ΝΔ κατά Τόσκα για την κατάσταση στο ΑΠΘ

Αιχμηρή κριτική στον υπουργό Δημοσίας Τάξεως ασκεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή τη δραματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το ΑΠΘ από την κατασκήνωση αντιεξουσιαστών και «αλληλέγγυων».

«Αφήνοντας έτσι υπονοούμενα για τις πρυτανικές και εισαγγελικές Αρχές, ο κ. Τόσκας ξεπερνά και τις χειρότερες προπαγανδιστικές πρακτικές του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει η ΝΔ σχετικά με δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

«Ο κατ' ευφημισμό αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη αποδεικνύει πως δεν ξέρει τι γίνεται στον χώρο των αρμοδιοτήτων του και ειδικότερα στην εστία ανομίας που αναπτύσσεται στη Θεσσαλονίκη», τονίζει η Συγγρού.

Επίσης, σημειώνει ότι κ. Τόσκας αποδεικνύει, ταυτόχρονα, πως σκόπιμα αρνείται την εφαρμογή του νόμου για την προστασία του κύρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, της δημόσιας περιουσίας και της ασφάλειας των πολιτών. «Εξίσου θλιβερό είναι και το κατάντημά του να συκοφαντεί σαν υποκινούμενους από τη ΝΔ "πανεπιστημιακούς και άλλους κύκλους", που παρεμβαίνουν για την αποκατάσταση της νομιμότητας», προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σχετικές ειδήσεις