ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαξίμου: Αυθημερόν στην Πάρο η κυβερνητική αποστολή

Μαξίμου: Αυθημερόν στην Πάρο η κυβερνητική αποστολή

Τις απαραίτητες διευκρινίσεις έσπευσαν να δώσουν πηγές του Μεγάρου Μαξίμου για το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Πάρο και τη συνοδεία των 54 ατόμων, μετά το σάλο που δημιουργήθηκε για την τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση χθες, Τετάρτη (27/02/2016) στη Βουλή, σχετικά με την άρση του περιορισμού εξόδων για τους συνοδούς του πρωθυπουργού και υπουργών.

Παράλληλα, οι πηγές του Μεγάρου Μαξίμου κατηγορούν τη Νέα Δημοκρατία για «γκεμπελισμό» και εύχονται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «μόνιμες διακοπές».

«Προκειμένου να ξεπεράσει το φιάσκο των 96 ψήφων και τη δεινή πολιτική ήττα που υπέστη στη Βουλή, η ΝΔ επιστράτευσε τις ιντερνετικές της εφεδρείες με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρό της, Άδωνι Γεωργιάδη, σε ένα κρεσέντο προπαγάνδας, ψεμάτων και λαϊκισμού που θα έκανε υπερήφανο τον Γιόζεφ Γκέμπελς, σχετικά με υποτιθέμενη κυβερνητική αποστολή 54 ατόμων και τριήμερη διαμονή στην Πάρο με έξοδα του δημοσίου.

Επειδή ο λαϊκισμός και ο κιτρινισμός έχουν όρια, προσκαλούμε τον κ. Γεωργιάδη, αλλά και τον κ. Κουμουτσάκο που έσπευσε να υιοθετήσει την γκεμπελική πρακτική, να μεταβούν στην Πάρο, προκειμένου να διαπιστώσουν, με τα ίδια τους τα μάτια, ότι η ολιγομελής κυβερνητική αντιπροσωπία θα μεταβεί και θα επιστρέψει αυθημερόν και μάλιστα χωρίς επιβάρυνση των δημοσίων εξόδων, αφού την ειδική πτήση χορηγεί η Aegean» αναφέρουν οι κυβερνητικές πηγές.

«Έτσι, μπορούν να είναι σίγουροι πως το βράδυ της ίδια μέρας θα επιστρέψουν στην Αθήνα μαζί με την κυβερνητική αποστολή και την ίδια πτήση, προκειμένου να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους στον Πρόεδρο της ΝΔ, ο οποίος, ασφαλώς, δεν πρόκειται να ανεχθεί δύο ψεύτες και λαϊκιστές σε ανώτατα κομματικά αξιώματα» καταλήγουν.

Σχετικές ειδήσεις