ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λεβέντης: Θα μπω στην κυβέρνηση μετά τις εκλογές

Λεβέντης: Θα μπω στην κυβέρνηση μετά τις εκλογές

Την πρόθεσή του να συμμετάσχει στην επόμενη κυβέρνηση, η οποία θα προκύψει μετά τις εκλογές που προβλέπει πως θα γίνουν σύντομα, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στο κανάλι «Ε», λέγοντας πως θα ενταχθεί στην κυβέρνηση είτε με επικεφαλής τον Τσίπρα, είτε με τον Μητσοτάκη και τόνισε πως δεν είναι «δεκανίκι» του πρωθυπουργού, αλλά συζητούν ως φίλοι.

«Μετά τις εκλογές και αν μου το ζητήσουν θα μπω στη κυβέρνηση,όποια και αν είναι αυτή.Όχι όμως με λευκή επιταγή. Τώρα είμαι στην αντιπολίτευση.Μετά τις εκλογές και αν μου το ζητήσουν θα μπω στη κυβέρνηση,είτε ο Τσίπρας είναι αυτός ,είτε ο Μητσοτάκης,αλλά όχι με λευκή επιταγή.Θα επιβάλω σχέδιο», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Αναφερόμενος στις κατηγορίες περί στενότερης συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον νυν πρωθυπουργό, ο Βασίλης Λεβέντης δήλωσε πως δεν αποτελεί «δεκανίκι» του Τσίπα, ωστόσο συζητά μαζί του ως φίλος. Ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να μπει στην παρούσα κυβέρνηση, λέγοντας πως το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ έχουν ενταχθεί στο «άρμα» του Μητσοτάκη.