ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λ.Α.Ο.Σ: Να διεξαχθεί Έκτακτη Σύνοδος στην Αθήνα

Λ.Α.Ο.Σ: Να διεξαχθεί Έκτακτη Σύνοδος στην Αθήνα
Τη διεξαγωγή έκτακτης Συνόδου που θα φιλοξενηθεί στην...

Τη διεξαγωγή έκτακτης Συνόδου που θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα προτείνει το Λ.Α.Ο.Σ. με αντικείμενο συζήτησης την οικονομική κρίση και τις λύσεις που απαιτούνται.

Η πρόταση αυτή έγινε μέσω της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Σίσσυς Αλιγιζάκη η οποία σχολιάζοντας την τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τον επικεφαλής του Γιούρογκρουπ Ζαν Κλωντ Γιούνκερ και την τηλεδιάσκεψη του αντιπροέδρου και υπουργού Οικονομίας Ευάγγελου Βενιζέλου με τους κ.κ. Ρεν. Γιούγκερ και Νταλ’ Άρα, υποστήριξε ότι «τηλεφωνήματα και τηλεδιασκέψεις δε φτουράνε».
Το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη δηλώνει ξεκάθαρα πως «επιβάλλεται μία έκτακτη Σύνοδος εδώ στην Αθήνα, για συζήτηση και λύση για το ευρωομόλογο, διαδικασία που θα τόνωνε σε ένα σημείο την κακή ψυχολογία που υπάρχει στην οικονομία».

Ο ΛΑΟΣ παρενέβη και στην κόντρα μεταξύ του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θόδωρου Πάγκαλου και της ΝΔ και επιτέθηκε στα δυο μεγάλα κόμματα.

Σύμφωνα με τον ΛΑΟΣ, «εδώ ο τόπος χάνεται και οι επιτελείς κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης επιδίδονται σε ‘σκυλοκαυγάδες’ με μειωτικούς χαρακτηρισμούς εκατέρωθεν». Και καταλήγει: «Ου γαρ οίδασι τι λέγουσι και τι ποιούσι».