ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καραμανλής: Ο θείος μου συγκρούστηκε με τους εργολάβους καναλάρχες - Ο Τσίπρας φτιάχνει δικούς του

Καραμανλής: Ο θείος μου συγκρούστηκε με τους εργολάβους καναλάρχες - Ο Τσίπρας φτιάχνει δικούς του

Ευθεία επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο βουλευτής Σερρών, Κώστας Καραμανλής, λέγοντας χαρακτηριστικά πως, «Ο Καραμανλής και η ΝΔ τα έβαλαν με τους εργολάβους των media. Σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας φτιάχνει νέους εργολάβους στο χώρο».

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ALPHA 9,89 o Τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων της ΝΔ μίλησε για τα όσα συμβαίνουν αναφορικά με τις τηλεοπτικές και το νέο τοπίο που διαμορφώνεται.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Καραμανλής ανέφερε πως «του κ.Τσίπρα του αρέσει να κολακεύει τον εαυτό του συγκρίνοντάς τον με τον τέως πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή... Η αλήθεια, όμως, είναι ότι ο Κώστας Καραμανλής και η Νέα Δημοκρατία το 2006 τα έβαλαν με τους εργολάβους των media. Σήμερα, ο Τσίπρας φτιάχνει νέους εργολάβους των media».

«Είναι σαφές λοιπόν πως ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ για τις τηλεοπτικές άδειες δεν καταργεί τη διαπλοκή, αλλά αντιθέτως τη θεσμοθετεί. Ας είμαστε λοιπόν ρεαλιστές. Η διαδικασία αδειοδότησης που ακολουθήθηκε είναι συνταγματικά διάτρητη», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραμανλής.

Σχετικές ειδήσεις