ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Δεν έχει γεννηθεί μεγαλύτερος ψεύτης από τον Τσίπρα

Γεωργιάδης: Δεν έχει γεννηθεί μεγαλύτερος ψεύτης από τον Τσίπρα

Ολομέτωπη επίθεση προσωπικά κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Μεγαλύτερος ψεύτης από τον Τσίπρα δεν έχει γεννηθεί και πολύ επιεικής είμαι», είπε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μιλώντας το πρωί του Σαββάτου (1/10) στην τηλεόραση του SKAI.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε πως ο πρωθυπουργός πρέπει να παραιτηθεί καθώς πλέον έχει χάσει την εμπιστοσύνη των επενδυτών, αφού πρώτα τους εξαπάτησε για να συμμετάσχουν στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, με την υπόσχεση για γρήγορη ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης.

«Με τον Τσίπρα επένδυση από το εξωτερικό δεν γίνεται», είπε. «Οι επενδυτές ακούνε Τσίπρα κι αλλάζουν πεζοδρόμιο», συμπλήρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επιτέθηκε και στον υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη, λέγοντας πως έχει «προσωπικά συμπλέγματα» με την εκκλησία, σχολιάζοντας με αυτό τον τρόπο την πρόσφατη συζήτηση για την Παιδεία στη Βουλή.

Ο ίδιος στη συνέχεια υποστήριξε ότι ο εκάστοτε υπουργός Παιδείας «δεν μπορεί να μισεί την Εκκλησία», καθώς το Σύνταγμα προστατεύει τη θέση της Ορθοδοξίας στην εκπαίδευση.

Τέλος ο Άδωνις Γεωργιάδης επιτέθηκε και πάλι στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι προσπάθησε να χρησιμοποιήσει την Παιδεία ώστε να διχάσει τους Έλληνες αλλά και ότι συμπεριφέρεται με υποκρισία, καθώς ενώ ο ίδιος στέλνει τα παιδιά του σε ιδιωτικό σχολείο κατηγορεί τη ΝΔ για την ιδιωτική εκπαίδευση.

Σχετικές ειδήσεις