ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Παππάς: Η ΝΔ διαπλεκόμενο γραφείο Τύπου των καναλαρχών

Ν. Παππάς: Η ΝΔ διαπλεκόμενο γραφείο Τύπου των καναλαρχών

«Ενορχηστρωτή του πρωτοφανούς σκανδάλου» χαρακτήρισε τον υπουργό Επικρατείας, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης.

Ο υπουργός Επικρατείας απάντησε στις δηλώσεις του Μάκη Βορίδη, που έγιναν μετά την ολοκλήρωση της ακρόασης του Νίκου Παππά από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας στη Βουλή.

«Αποδείχθηκε ότι φοβούνται τη διαφάνεια και τον κοινοβουλευτικό έλεγχο» δήλωσε ο κ. Βορίδης, με αιχμή την απόρριψη του αιτήματος της ΝΔ, το οποίο στήριξαν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και υποστήριξε ότι έτσι δεν επετράπη ο διεξοδικός έλεγχος του πόθεν έσχες των νέων καναλαρχών. «Αυτό αποδεικνύει το πραγματικό, αυταρχικό και σκοτεινό πρόσωπο μιας υπό κατάρρευση κυβέρνησης. Ο ενορχηστρωτής του πρωτοφανούς αυτού σκανδάλου, κ. Παππάς δεν κατάφερε να απαντήσει πειστικά ούτε σε ένα ερώτημα. Αποκαλύφθηκε ότι είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τη διαβλητή επιτροπή.

Αποκαλύφθηκε ότι είναι ο άνθρωπος που έστελνε απεσταλμένους σε καναλάρχες για να ελέγξει τα ΜΜΕ. Με ψέματα και υπεκφυγές προσπάθησε να κρύψει τις βαρύτατες πολιτικές ευθύνες του» ανέφερε ο κ. Βορίδης.

Από τη μεριά του, ο υπουργός Επικρατείας τόνισε: «Η σημερινή δήλωση του κ. Βορίδη, μετά το πέρας της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας στης Βουλής, αποδεικνύει ότι η ΝΔ κινείται ως ένα διαπλεκόμενο γραφείο τύπου των καναλαρχών, με έντονη οσμή ακροδεξιάς.

Η κυβέρνηση είναι περήφανη για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού και το τίμημα των 250 εκατομμυρίων.

Ζούμε ήδη την επόμενη μέρα του διαγωνισμού. Τα στελέχη της ΝΔ συμπεριφέρονται λες και θα πληρώσουν το τίμημα από την τσέπη τους. Αλλά πλέον αυτό δεν έχει σημασία».

Σχετικές ειδήσεις