ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ.Βρούτσης: Τραγική η εικόνα της κυβέρνησης

Γ.Βρούτσης: Τραγική η εικόνα της κυβέρνησης
«Η καταστροφική αύξηση του ΦΠΑ στο χώρο της εστίασης κατά 156% (!!!!), από 9% σε 23%, μέσα σε 21 μήνες, δείχνει τελικά, ότι το μόνο που ξέρει να κάνει καλά..

«Η καταστροφική αύξηση του ΦΠΑ στο χώρο της εστίασης κατά 156% (!!!!), από 9% σε 23%, μέσα σε 21 μήνες, δείχνει τελικά, ότι το μόνο που ξέρει να κάνει καλά η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, είναι να βάζει φόρους», σημειώνει ο αρμόδιος επί των φορολογικών, αναπληρωτής τομεάρχης οικονομικών της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης.

Προσθέτει δε, πως μόνο ως τραγική θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει την εικόνα της κυβέρνησης με τους ίδιους τους υπουργούς της να αμφισβητούν νόμους που ψήφισαν και υπερασπίστηκαν στη Βουλή, μόλις πριν ένα μήνα.

Ο κ. Βρούτσης καλεί μάλιστα με δήλωσή του την κυβέρνηση να ανακαλέσει, άμεσα, την αύξηση του ΦΠΑ στην εστίαση και να υιοθετήσει την πρόταση της Ν.Δ. για χαμηλό ΦΠΑ σε ολόκληρο το τουριστικό πακέτο, κάτι που όπως επισημαίνει η ΝΔ ισχύει σε πολλές χώρες της Ε.Ε. και το οποίο μπορεί να συμβάλει στην αύξηση των εσόδων του Δημοσίου.