ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δρίτσας: Δεν θα πουλήσουμε την ψυχή μας στον διάβολο για την εξουσία

Δρίτσας: Δεν θα πουλήσουμε την ψυχή μας στον διάβολο για την εξουσία

«Δεν υπάρχει κανένας υπουργός που να λέει τη δική του άποψη για τις ιδιωτικοποιήσεις», τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας.

Ο κ. Δρίτσας υπογράμμισε, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, πως δημιουργήθηκε «τεχνητός θόρυβος» γύρω από τη θέση που διετύπωσε ότι «δεν ήταν στην προγραμματική φαρέτρα του ΣΥΡΙΖΑ οι ιδιωτικοποιήσεις» και συμπλήρωσε: «Αυτό είναι γεγονός και τη θέση αυτή μπορεί να τη διατυπώσει και ο πρωθυπουργός».

«Είναι αυτή η άποψη πυροβολισμός, όπως εμφανίστηκε από τη ΝΔ;» διερωτήθηκε και επεσήμανε ότι ορισμένοι επιχειρούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην κυβέρνηση. «Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται», πρόσθεσε.

Ο υπουργός στη συνέχεια εξέφρασε την άποψη ότι «δεν είμαστε εδώ για να πουλάμε την ψυχή μας στο διάολο» για την εξουσία και ένα 4ο Μνημόνιο.

«Εμείς είμαστε εδώ για να πετύχουμε στόχους», διευκρινίζοντας ότι το ίδιο θα έλεγε και για μια κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τον ίδιο «είναι αδιανόητο να μην πετύχει το τρίτο πρόγραμμα» εκτιμώντας ότι αυτό θα συμβεί αν οι εταίροι τηρήσουν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις.

Σχετικές ειδήσεις