ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παππάς για τηλεοπτικές άδειες: Δεν κάνουμε πίσω, τελειώνει το τσάμπα!

Παππάς για τηλεοπτικές άδειες: Δεν κάνουμε πίσω, τελειώνει το τσάμπα!

Ένα απλό εμπόδιο, το οποίο η κυβέρνηση είναι έτοιμη να υπερπηδήσει, έβαλε απλά το Συμβούλιο της Επικρατείας, κρίνοντας αντισυνταγματικό το νόμο του για τις τηλεοπτικές άδειες, σύμφωνα με τον Νίκο Παππά, ο οποίος έστειλε ένα ακόμη ξεκάθαρο μήνυμα αναφορικά με τις προθέσεις του.

Ο υπουργός Επικρατείας, ξεκαθάρισε λοιπόν πως με τις βεβαιώσεις λειτουργίας τελειώνει το τσάμπα για τα κανάλια, όπως επίσης και ότι η κυβέρνηση δεν κάνει πίσω στο σκοπό της να δώσει τέλος στην ανομία του τηλεοπτικού τοπίου.

«Δεν θα επιτρέψουμε την επιστροφή στο προηγούμενο αντισυνταγματικό καθεστώς. Η κυβέρνηση δεν κάνει πίσω, βάζει τέρμα στην ανομία του τηλεοπτικού τοπίου», δήλωσε στο EurActiv ο υπουργός Επικρατείας, υπογραμμίζοντας πως: «κάνουν λάθος όσοι νομίζουν ότι μετά την απόφαση του ΣτΕ θα υπογράψω ένα παλιόχαρτο που θα λέει στο κλειστό κλαμπ των καναλαρχών "συνεχίστε όπως είστε"».

Και καταλήγει ο Παππάς: «Με τις βεβαιώσεις λειτουργίας τελειώνει το τσάμπα για τα κανάλια και μπαίνουν συγκεκριμένες, αυστηρές προϋποθέσεις λειτουργίας», ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας.

Σχετικές ειδήσεις