ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκανδαλίδης για Βενιζέλο: Υποστήριξε τις γραμμές του ΠΑΣΟΚ και δεν εγκατέλειψε ποτέ τον χώρο

Σκανδαλίδης για Βενιζέλο: Υποστήριξε τις γραμμές του ΠΑΣΟΚ και δεν εγκατέλειψε ποτέ τον χώρο

«Ο κ. Βενιζέλος ό,τι λέει, το λέει ευθέως. Υποστήριξε τις γραμμές του ΠΑΣΟΚ και δεν εγκατέλειψε τον χώρο ποτέ. Δεν φαντάζομαι ότι θα κάνει αυτήν την ανοησία τώρα», τόνισε ο ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Κώστας Σκανδαλίδης.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν μπαίνει σε κανένα αντιδεξιό ή δεξιό μέτωπο», υπογράμμισε στη συνέχεια ο κ. Σκανδαλίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9».

Ο ίδιος επισήμανε ότι η αυτόνομη γραμμή του ΠΑΣΟΚ ενοχλεί και τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν.Δ. και σημείωσε, «Η αυτόνομη γραμμή, προφανώς, ενοχλεί και τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θα ήθελε κάποιο αποκούμπι και τη Ν.Δ. που βλέπει ότι κάνουμε μια σαφή πολιτική και ιδεολογική οριοθέτηση, πλήρη απέναντι της, θέλοντας εμείς να εκφράσουμε έναν χώρο που δεν μπορεί να εκφράσει ούτε η Ν.Δ. ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ. Πιστεύω ότι όλα αυτά τα σενάρια που γίνονται είναι γιατί το ΠΑΣΟΚ ενοχλεί. Ενοχλεί και τους δύο».

Ο κ. Σκανδαλίδης απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά, «Τώρα το θυμήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι όταν έκανε τη συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο».

Σχετικά με την αποχώρηση της Κατερίνας Μάρκου από το Ποτάμι ο κ. Σκανδαλίδης τόνισε, «Δεν ξέρω τι θέλει να κάνει η κ. Μάρκου. Νομίζω ότι ήταν μια ειλικρινής τοποθέτηση απέναντι σε έναν χώρο που δεν τραβάει άλλο. Ο κ. Θεοδωράκης έχασε μια χρυσή ευκαιρία να μπει σε αυτή τη διαδικασία ανασυγκρότησης του χώρου. Δεν ξέρω γιατί δεν το έκανε. Από εκεί και μετά θεωρώ ότι η εξέλιξη αυτή είναι μοιραία».

Σχετικές ειδήσεις