ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκη της ΔΑΚΕ στις εκλογές της ΑΔΕΔΥ – Τα «παρατράγουδα» και τα …βέλη από το Μαξίμου

Νίκη της ΔΑΚΕ στις εκλογές της ΑΔΕΔΥ – Τα «παρατράγουδα» και τα …βέλη από το Μαξίμου

Την πρώτη θέση με 18 έδρες πήρε η ΔΑΚΕ στις εκλογές της ΑΔΕΔΥ, ωστόσο το απόγευμα της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου σημειώθηκε ένα απρόοπτο περιστατικό κατά τη διάρκεια των αρχαιρεσιών.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Παρασκευής συνελήφθη μέλος της ΔΑΚΕ που πήγε να ψηφίσει με ταυτότητα άλλου προσώπου.

Το στέλεχος, με βάση τις ίδιες πηγές, επεχείρησε να ψηφίσει με κάρτα μέλους και αστυνομική ταυτότητα που ανήκε σε άλλο πρόσωπο, επίσης μέλος της ΔΑΚΕ, το οποίο δεν βρισκόταν στον χώρο.

Ο άνθρωπος που θέλησε να ψηφίσει με τα στοιχεία άλλου ατόμου, έγινε αντιληπτός με αποτέλεσμα να επικρατήσει μεγάλη ένταση, οπότε εκλήθη η αστυνομία που τον συνέλαβε με την αυτόφωρο διαδικασία.

Σχολιάζοντας το περιστατικό κυβερνητικές πηγές έκαναν λόγο για «συμφωνία της.... λαθροχειρίας».

«Αυτές είναι, λοιπόν, οι πρακτικές των ανθρώπων του στενού κύκλου του κ. Μητσοτάκη και της ηγετικής ομάδας της ΝΔ. Έτσι πιστεύει ο Κυρ. Μητσοτάκης θα αλλάξει τους συσχετισμούς στα συνδικάτα! Αυτά είναι τα δείγματα γραφής των "άριστων" και των "άξιων" που περιβάλλουν τον πρόεδρο της ΝΔ και θέλουν να ξανακυβερνήσουν τον τόπο!» σημειώνουν οι κυβερνητικοί κύκλοι.

Το κυβερνητικό σχόλιο συνεχίζει ως εξής: «Η ηγεσία της ΝΔ γιατί δεν παίρνει επίσημα θέση; Μήπως γιατί μόλις ξεχαστεί το γεγονός τα συγκεκριμένα στελέχη θα επιστρέψουν και πάλι στην υπηρεσία του κόμματος; Οι άνθρωποι του Κυρ. Μητσοτάκη δεν χάνονται! 'Αλλωστε η "συμφωνία της αλήθειας" είναι αποτέλεσμα πολλών ψεμάτων. Και περιλαμβάνει ψέματα, λαθροχειρίες, αυτόφωρες διαδικασίες. Έτσι ονειρεύεται να κυβερνήσει ο Κυρ. Μητσοτάκης. Με νοθεία...».

Σχετικές ειδήσεις