ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προϋπολογισμός 2017 – Κουτσούμπας: Δεν σας σώζουν τα νυχτερινά διαγγέλματα (vid)

Προϋπολογισμός 2017 – Κουτσούμπας: Δεν σας σώζουν τα νυχτερινά διαγγέλματα (vid)

Έιδήσεις – Προϋπολογισμός 2017: Για «κατρακύλα» που έχει πάρει η κυβέρνηση έκανε λόγο ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο κ. Κουτσούμπας σημείωσε ότι οι κυβέρνηση δεν σώζεται ούτε με νυχτερινά διαγγέλματα, ούτε με συμμαχίες από το Νότο.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ προωθεί αποφασιστικά, απανωτά νέα πλήγματα, στο εισόδημα και στα δικαιώματα του λαού, για να ανακάμψουν τα κέρδη του κεφαλαίου και η αξιωματική αντιπολίτευση της ΝΔ της ζητά ουσιαστικά να επιταχύνει στην ίδια κατεύθυνση», σημείωσε.

«Η κυβέρνηση θα συνεχίσει την προσπάθεια της να εμφανίζει το μαύρο - άσπρο, να συγκαλύπτει την κλιμάκωση της επίθεσης στο λαό», τόνισε.

«Όσο ήταν αντιπολίτευση ακούγαμε για τα νταούλια που θα χτυπά για να χορεύουν στο ρυθμό τους οι αγορές. Μετά παρουσίασαν το ουτοπικό σχέδιο φιλολαϊκής αλλαγής της ΕΕ που θα προωθούσαν τάχα με τις φιλικές σοσιαλδημοκρατικές κυβερνήσεις του Ρέντσι στην Ιταλία και του Ολάντ στη Γαλλία. Τώρα που οι πολιτικοί τους φίλοι στην ΕΕ υποχρεώνονται ο ένας μετά τον άλλο να παραιτηθούν, αφού μάτωσαν τους δικούς τους λαούς, ο πρωθυπουργός συνεχίζει το παραμύθι της δίκαιης ανάπτυξης», συμπλήρωσε.

«Θα μείνετε στην ιστορία κ. Τσίπρα, μαζί με τον κ. Κατρούγκαλο, ως οι πραγματικοί δήμιοι του ασφαλιστικού συστήματος» είπε σε άλλο σημείο.

https://www.youtube.com/watch?v=kxjrrKlrlAc

Σχετικές ειδήσεις