ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διακοπές στη Ρόδο ο Κ. Καραμανλής

Διακοπές στη Ρόδο ο Κ. Καραμανλής
Στιγμές χαλάρωσης στο νησί των ιπποτών απολαμβάνει ο πρώην πρωθυπουργός...

Στιγμές χαλάρωσης στο νησί των ιπποτών απολαμβάνει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής μαζί με την οικογένεια του.

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, η οικογένεια Καραμανλή επιλέγει τη Ρόδο για να περάσει το τελευταίο μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών, παρέα για ακόμα μια χρονιά με την οικογένεια του πρώην βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Βαλινάκη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real News, ο πρώην πρωθυπουργός δεν βγαίνει συχνά από το ξενοδοχείο και απολαμβάνει τα μπάνια του στην πισίνα, μαζί με τη σύζυγό του Νατάσα και τα δύο του παιδιά. Εξάλλου στην πισίνα δεν έχουν πρόσβαση όλοι οι ένοικοι του ξενοδοχείου, παρά μόνο οι «εκλεκτοί» επισκέπτες.

Ανάλογο ήταν και περσυνό πρόγραμμα του Κ. Καραμανλή ο οποίος περνούσε πολλές ώρες στην ξαπλώστρα, διαβάζοντας ιστορικά βιβλία.

Η σύζυγός του Νατάσα ωστόσο, απολαμβάνει βόλτες με τα δίδυμα στην παλιά πόλη, αγοράζοντας σουβενίρ και τοπικά προϊόντα.

Ο Κ. Καραμανλής αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, προκειμένου να ετοιμαστούν ο Αλέξανδρος και η Αλίκη για τη νέα σχολική χρονιά, αλλά και η Νατάσα για να ολοκληρώσει την ειδικότητά της στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Μετά την επιστροφή του από τη Βόρεια Ιταλία ο πρώην πρωθυπουργός έμεινε στη Ραφήνα απολαμβάνοντας εκεί τα μπάνια του και κάνοντας βόλτες με το ποδήλατο. Ο λόγος είναι ότι η σύζυγός του είχε συνεχώς εφημερίες, ακόμα και το Δεκαπενταύγουστο.

Ο Κ. Καραμανλής αναμένεται όπως κάθε χρόνο να δώσει το παρόν στην ομιλία του Α. Σαμαρά στις παραγωγικές τάξεις, στο πλαίσιο της ΔΕΘ, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

«Κάλιο αργά παρά ποτέ», σχολίασε ο πρώην πρωθυπουργός μετά τη συναίνεση για την Παιδεία, εκφράζοντας έτσι την ικανοποίηση του.