ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρ. Ζήση: Με συκοφαντούν, δεν ζήτησα ποτέ αστυνομική προστασία

Ρ. Ζήση: Με συκοφαντούν, δεν ζήτησα ποτέ αστυνομική προστασία
Στην κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που αναφέρουν πως ζήτησε μόνιμη αστυνομική προστασία για το πολιτικό της γραφείο...

Στην κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που αναφέρουν πως ζήτησε μόνιμη αστυνομική προστασία για το πολιτικό της γραφείο, προχώρησε με δηλώσεις της στο newsbomb.gr, η Ροδούλα Ζήση.

Η βουλευτής Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ, ξεκαθάρισε πως ουδέποτε ζήτησε από τον αρχηγό της αστυνομικής διεύθυνσης Μαγνησίας, μόνιμες αστυνομικές δυνάμεις μετά τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου στην Δ’ Εθνική κι ας γίνει το γραφείο της, που ειρήσθω εν παρόδω έχει δεχθεί σοβαρές επιθέσεις το τελευταίο διάστημα, όπως χαρακτηριστικά είπε «γυαλιά- καρφιά».

Τόνισε πως δέχεται μεθοδική συκοφαντική δυσφήμιση από συγκεκριμένη μερίδα του Τύπου του Βόλου, που σκοπό έχει να πλήξει την πολιτική της καριέρα, ενώ τόνισε πως ουδέποτε είχε οποιαδήποτε σχέση με τον Αχιλλέα Μπέο.

Παράλληλα, η κυρία Ζήση χαρακτήρισε απαράδεκτο το δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, το οποίο ανέφερε πως η ίδια και ο δήμαρχος του Βόλου καπηλεύονται τις ψήφους, εκμεταλλευόμενοι το χαμηλό πολιτιστικό επίπεδο των κατοίκων της πόλης.

Σε ότι αφορά με το τι προτίθεται να κάνει από δω και πέρα, επεσήμαινε πως δεν πρόκειται να κάνει αγωγή κατά των συγκεκριμένων ΜΜΕ, ωστόσο θα επικοινωνήσει με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή για να συζητήσει μαζί του, τα δεδομένα της υπόθεσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Ροδούλας Ζήση στο newsbomb.gr:

«Διαψεύδω κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως έχω ζητήσει μόνιμη αστυνομική προστασία για το πολιτικό μου γραφείο στο Βόλο. Είναι ψευδή και σκοπό έχουν να πλήξουν την πολιτική μου καριέρα.

Προφανώς “χαλάω τη σούπα” σε ορισμένα ΜΜΕ και δη του Βόλου εξαιτίας της αγωγής και της καταγωγής μου, που βγάζουν το κόμπλεξ τους με μένα. Δεν είμαστε ίδιοι όλοι οι πολιτικοί. Υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι στο χώρο της πολιτικής που μοναδική τους επιθυμία είναι να προσφέρουν στην κοινωνία.

Τα συγκεκριμένα ΜΜΕ έχουν δεχθεί δεκάδες αγωγές και εξώδικα για τις ψευδής πληροφορίες που έχουν διοχετεύσει στο ίντερνετ.

Μου προσάπτουν πως ήμουν φιλικά προσκείμενη στον Αχιλλέα Μπέο, την στιγμή που ποτέ δεν είχα οποιαδήποτε σχέση μαζί του.

Μάλιστα, δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας αναφέρει πως τόσο εγώ όσο και ο δήμαρχος της πόλης, έχουμε καπηλευτεί τις ψήφους, καθώς εκμεταλλευόμαστε το χαμηλό πολιτιστικό επίπεδο των κατοίκων του Βόλου. Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα για την πόλη μου. Δεν ανέχομαι τέτοιου είδους δημοσιεύματα και ούτε μπορώ να τρώω τον χρόνο μου, διαψεύδοντας τα. Τα προβλήματα που έχω να αντιμετωπίσω καθημερινά είναι πολύ σοβαρά.

Αντί να ασχολούνται με το ποιοι εμπλέκονται στα σκάνδαλα που ταλανίζουν τον ελληνικό λαό, όπως αυτό της Siemens, ασχολούνται με το ποιος φυλάει το πατρικό μου.

Δεν μπορώ να κατανοήσω αυτού του είδους τις πρακτικές, οι οποίες έχουν στόχο εμένα προσωπικά.

Δεν πρόκειται να προχωρήσω σε αγωγές κατά των εν λόγω δημοσιευμάτων, καθώς δεν το έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου, αλλά θα επικοινωνήσω με τον αρμόδιο υπουργό για να τον ενημερώσω για τα δεδομένα της υπόθεσης.

Μάλιστα, επικοινώνησα με τον αρχηγό της αστυνομικής διεύθυνσης της Μαγνησίας προκειμένου να τον ρωτήσω αν έφτασε κάποιο έγγραφο, με δική μου πλαστογραφημένη υπογραφή που ζητούσε αστυνομική προστασία για το γραφείο μου, πράγμα το οποίο αρνήθηκε.

Ακόμη, μου ξεκαθάρισε πως οι λόγοι που οι αστυνομικοί ήταν έξω από το πατρικό μου, ήταν τα επεισόδια που έλαβαν χώρα μετά τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου καθώς και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο που φιλοξενεί η πόλη μου».