ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζανακόπουλος: Συκοφάντης ο Κικίλιας, η ΝΔ πάει χέρι - χέρι με τη διαπλοκή

Τζανακόπουλος: Συκοφάντης ο Κικίλιας, η ΝΔ πάει χέρι - χέρι με τη διαπλοκή

Ειδήσεις | Δημήτρης Τζανακόπουλος: Σφοδρότατη επίθεση εναντίον της Νέας Δημοκρατίας και του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Βασίλη Κικίλια, εξαπέλυσε σήμερα, Τετάρτη (04/01/2017) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, με φόντο τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους Θεσμούς.

Ο κ. Τζανακόπουλος κάνει λόγο για «νέες χυδαιότητες, ψέματα και συκοφαντίες», ενώ ο ίδιος αφήνει αιχμές για διασύνδεση της ΝΔ με τη διαπλοκή.

«Το 2017 η συμφωνία του ψεύδους της ΝΔ ετοιμάζεται για νέες χυδαιότητες. Ο κ. Κικίλιας συνεχίζει να αντιστρέφει την ξεκάθαρη θέση για τη μη αποδοχή νέων μέτρων και να διαστρεβλώνει σαν κοινός συκοφάντης», έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σε ό,τι αφορά τις αιτιάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα με μαθηματική ακρίβεια στο «Μνημόνιο 4», ο κ. Τζανακόπουλος αναφέρει ότι «δεν είναι τίποτε άλλο παρά το πολιτικό πρόγραμμα της ΝΔ που υπόσχεται να κάνει περισσότερα από αυτά που ζητούν οι πλέον ακραίοι των δανειστών».

Καταλήγει δε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος: «Η χώρα θα συνεχίσει στον δρόμο της ανάκαμψης. Το πολιτικό κατεστημένο της διαπλοκής, του οποίου ηγείται η ΝΔ, θα συνεχίσει να βυθίζεται στο ψέμα».

Διαβάστε εδώ περισσότερες ειδήσεις για τον Δημήτρη Τζανακόπουλο

Σχετικές ειδήσεις