Βρούτσης εναντίον κυβέρνησης: Συνθλίβουν τους Έλληνες και βλάπτουν τη χώρα

Βρούτσης εναντίον κυβέρνησης: Συνθλίβουν τους Έλληνες και βλάπτουν τη χώρα

Ειδήσεις | Γιάννης Βρούτσης: Δριμύτατη επίθεση ενάντια στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αλλά και ειδικότερα στην υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, εξαπολύει με ανακοίνωσή του σήμερα, Πέμπτη (05/01/2016) ο τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης, με αφορμή τις εισφορές που καλούνται να πληρώσουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες.

«Άξια συνεχιστής, η κυρία Αχτσιόγλου, στο δρόμο με τα ψέματα που χάραξε ο προκάτοχός της κ. Κατρούγκαλος. Σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε η Υπουργός Εργασίας, ανακοίνωνε στα εκατομμύρια ασφαλισμένων επαγγελματιών, επιστημόνων και αγροτών, θέλοντας να μετριάσει την οργή και την αγανάκτησή τους για τις εξοντωτικές εισφορές - από 27% έως 37,95% - που τους επιβάλλει, ότι θα έχουν τη δυνατότητα να καταβάλλουν τις εισφορές τους έναντι. Δηλαδή, σε μηνιαία βάση όσα μπορεί και αντέχει ο καθένας», επισημαίνει ο κ. Βρούτσης.

Και προσθέτει: «Όμως, δημοσιεύματα, που αντλούν τις πηγές τους από το στενό περιβάλλον της Υπουργού, αποκαλύπτουν μια νέα εξαπάτηση. Η αλήθεια που απέκρυψε είναι πως, αν κάποιος πληρώσει έναντι, το υπόλοιπο της οφειλής του θα επιβαρυνθεί με επιτόκιο 8,05%!».

«Ανεπάρκεια, ανικανότητα, αλλά και κατά συρροή ψεύτες. Συνθλίβουν τους Έλληνες και βλάπτουν τη χώρα!», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ.

Διαβάστε εδώ περισσότερες ειδήσεις για τον Γιάννη Βρούτση

Δείτε εδώ περισσότερα θέματα σχετικά με τη Νέα Δημοκρατία