ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Το αστείο για τα γκολ που «έβαλε» στον Άρη - Καλωσόρισε στο «φτωχικό» του τον Άνθιμο (vids)

Τσίπρας: Το αστείο για τα γκολ που «έβαλε» στον Άρη - Καλωσόρισε στο «φτωχικό» του τον Άνθιμο (vids)

Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμοείχε την Πέμπτη (5/1) ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη - Τα γκολ που... έβαλε στον Άρη!

Υποδεχόμενος τον Μητροπολίτη, ο Αλέξης Τσίπρας είπε, «καλωσορίσατε στο φτωχικό μας», με τον Παναγιότατο να απαντά, «προσεύχομαι να πάνε όλα καλά, να έχουμε ελπίδα».

«Η ελπίδα είναι σημαντική», ανέφερε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε, «αύριο θα επισκεφτώ τον συνονόματό σας στην Αλεξανδρούπολη. Ελπίζω να μην με παρεξηγήσετε. Ξέρω ότι τον αγαπάτε πολύ».

Σύμφωνα με το thestival. gr η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, ο οποίος θέλησε να θέσει στον πρωθυπουργό θέματα, που άπτονται της αρμοδιότητας του, όπως το κτίριο του πρώην ορφανοτροφείου στην Τούμπα.

Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον συνεπώνυμό του ποδοσφαιριστή της Καλλιθέας και τα γκολ που πέτυχε κόντρα στον Άρη.

Κατά την επίσκεψή του στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Σύνδρομο Down, ο κ. Τσίπρας συζητούσε με το Δημήτρη, ένα από τα παιδιά του Συλλόγου, ο οποίος παίζει ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Μετά τη συζήτηση ο πρωθυπουργός είπε: «Μη ξεχνάτε παιδιά, ΠΑΟΚ, ε;».

Το σχόλιό του αυτό προκάλεσε την πλάκα του υφυπουργού Εξωτερικών, Γιάννη Αμανατίδη, του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη αλλά και του δημάρχου Καλαμαριάς, Θεοδόση Μπακογλίδη.

«Ξέρεις οι Αρειανοί δεν θέλουν να σε βλέπουν μετά τον αγώνα με την Καλλιθέα», είπε στον κ. Τσίπρα, ο κ. Τριανταφυλλίδης με τον πρωθυπουργό να απαντά: «Ναι άκουσα ότι ο Τσίπρας τους έβαλε δύο γκολ».

Σχετικές ειδήσεις